úterý 5. června 2018

Domácí konvektomat recepty

Domácí konvektomat recepty

Provoz je řízen elektronicky a umožňuje nastavovat samostatně teplotu a vlhkost při vaření a pečení. Jídla připravovaná v konvektomatu jsou chutnější a zdravější, protože se připravují za přesně řízených podmínek. Díky těmto vlastnostem se stává konvektomat. Domácí konvektomat se pomalu ale jistě stává součástí vybavení Českých kuchyní. V konvektomatu může probíhat vaření i pečení.


Díky konvektomatu můžete vařit zdravěji a také chutňěji. Dobrý je například na maso, ale také třeba na. Možnou nevýhodou je, že musíte mít kuchaře, který si pamatuje všechny recepty a zná postupy. Konvektomaty s manuálním ovládáním se hodí spíše do menších provozů.


Manuální konvektomat je méně pohodlný, ale je levnější a hodí se pro malé provozovny. Každý může přidat vlastní recept. Jako novinku uvedla do světa domácích kuchyní konvektomat – zařízení podobné tomu, které se v restauracích a jídelnách používá už zhruba.


Příkladem domácího konvektomatu může být zařízení firmy Kitchen King. Ty první jsou ale jen do obr. K nim patrila aj rura z ktorej som bola doslovane unesena.


Do misky dáme tvaroh, přilijeme šlehačku, přidáme vanilkový cukr a moučkový cukr podle chuti. Dám vám vědět až vznikne nový recept ! Ať se to někomu líbí nebo ne. Co je pravda je prostě pravda. Firma tak dosáhla na světovém trhu podíl. Celkem je v provozu 550.


Domácí konvektomat recepty

A tato zkušenost je na kvalitě prostě vidět. Milá Oldřiško,děkuji za recepty - konvektomat. Ve čtvrtek jsem dělala karbenátky a dnes řízky. Manžel si velice pochvaloval karbenátky,ale dnes z řízků jsme byli nadšení oba.


Vždy jsem musela dělat řízky v troubě na sádle né žádné filtry. Dnes nám řízky velice chutnali z konvektomatu bez tuku,štˇavnaté ,ještě jednou dík. Můžete si pořídit konvektomat bojlerový. V jeho bojleru se tvoří pára, která je pak vpouštěna do konvektomatu. Další typ konvektomatu je nástřikový, nebo-li injekční.


Domácí konvektomat recepty

Pára se vstřikuje do konvektomatu přes topné těleso. Parní trouba s funkcí pečení a kombinovaná trouba. Jako parní trouba nabízí všechny výhody, které byly popsány v kapitole o parní troubě. Kromě toho je přístroj vybaven řadou funkcí pečicí trouby, jako je např. Celé své umění ukazuje konvektomat při kombinované přípravě – kombinace vlhkosti a suchého ohřevu, která přináší perfektní výsledky zejména při pečení.


Jestli vyzkoušíte domácí chleba, už nikdy nebudete chtít nic jiného než domácí pečivo, které si připravíte sami doma a dáte si do něj to, co máte rádi a co vám chutná. Navíc přesně budete vědět, co pečivo obsahuje a nemusíte se bát éček a dalších škodlivých látek. Recept mne tak nadchl, že jsem ho musela vyzkoušet.


Domácí konvektomat recepty

Cca ty dvě hodiny jsem ho nechala podle autorčiné rady táhnout na sporáku a výsledek je překvapivý. Opravdu to chutná jako pravý lančmít. Máme ho k večeři-já s okurkou a křenovým želé. Vybírejte vyzkoušené recepty na Domácí houstičky, Domácí houstičky, Domácí houstičky s kmínem, Domácí mini houstičky, Domácí kynuté houstičky nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj.


Na stránke kuchynalidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky