pátek 29. června 2018

Temperovací stroj na čokoládu cena

Lze použít také na horké ovoce a další pokrmy. Velkou výhodou je temperování malého množství čokolády a možnost použití vyměnitelné mísy, čímž je umožněna rychlá výměna různých druhů (barev) čokolády. Velmi snadné a jednoduché použití. Technicky stroj odpovídá požadavkům menší výroby na zpracování čokolády.


Stroje SELMI mají navíc unikátní systém kontinuální temperace, který udržuje čokoládu neustále kvalitní a připravenou k použití bez nutnosti retemperace. Proto jsou temperovací stroje SELMI považovány za nejlepší na trhu.

Stroj použitý na předváděcích akcích. Pralinky, čokoládové tabulky, filigrány, čokoládové figurky a ozdoby. Pomati Ttemperovací stroj. Pro výrobu perfektní tabulky čokolády je nejdůležitější dobrý temperovací stroj , díky kterému je čokoláda krásně lesklá a křupavá. V naší nabídce najdete menší temperovače s kapacitou kg, ale i stroj s objemem 1kg.


Udržovací nádoba na čokoládu vám pomůže roztopit čokoládu a udržet ji v požadované. Profesionální temperovací stroj na čokoládu. Rychlé tání a temperování čokolády.


Vyprázdnění válce cca minut.

Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Pokud se však chystáte zautomatizovat i část výroby čokoládových dobrot, nabízí se velmi různorodá paleta tempírek čokolády , které čokoládu nejen temperují, ale také rozvádí do trysek a různými mechanismy pomáhají v její opakované aplikaci do forem nebo jako polevu.


Používa sa na dávkovanie čokolády na zmrzlinu, koláče na naplnenie šálok horúcimi čokoládovými nápojmi atď. Uvedená cena je len pre zariadenie. Je možné si dokúpiť mobilný stôl, krycie krúžky alebo rôzne druhy trysiek.


Automatické temperovací zařízení na čokoládu s kontinuálním průtokem a vyměnitelným šnekem od předního italského výrobce strojů a zařízení na čokoládu GAMI s. Předností tohoto zařízení je vyměnitelný šnek, který umožňuje snadné a rychlé vyčištění, díky kterému je možné během krátké doby přejít na jiný druh čokolády. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Stolní tempírka s malými rozměry. Od velkých tempírek se liší tím, že není průtoková a temperuje se otáčením mísy proti statické stěrce. Přístroj je vybavený odnímatelnou nádobou z nerezové oceli a víkem.


Temperovací přístroj na rozpuštění a ohřev čokolády na ° C. Nádoba s čokoládou se zahřeje na dně a bocích, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Fontána na čokoládu profesionální PRO10 5-ti patrová, 7-kg čokolády. Rozpusťte svou čokoládu ve stroji pro temperování čokolády (zapněte termostat na °C), pak snižte termostat na ±°C (pro tmavou čokoládu ) nebo na ±°C (pro mléčnou a bílou čokoládu ). Mini tempírka na čokoládu je určena pro domácí použití.


Predávame temperovacie stroje na čokoládu , temperovače čokolády, temperovačky vyrobené v eu.

Prístroj je vybavený odnímateľnou nádobou z antikorovej ocele a vekom. Součástí balení: tělo stroje , hliníková miska, poklička. Nabízíme cukrářské stroje jako vařiče cukrářských krémů a temperovací stroje na čokoládu.


Zmrzlina je výborný produkt nejen pro cukrárny a pekárny, ale také v restauracích a kavárnách získává své uplatnění. Investice do výrobníku zmrzliny nebo do několika strojů na výrobu zmrzliny je však příliš vysoká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky