čtvrtek 7. června 2018

Curanatura zubní kartáček bamboo

Curanatura zubní kartáček bamboo

NOVINKA - nový , výrazně měkčí celobambusový zubní kartáček Curanatura BAMBOO. Pro nejzdravější čištění zubů a dásní je nejvhodnější měkký kartáček. Právě kvůli tomu jsme pro Vás výrazně změkčili oblíbený zubní kartáček Curanatura BAMBOO.


ZDRAVÝ A PŘÍRODNÍ ZUBNÍ KARTÁČEK! Víme, že pro zachování. VLÁKNA bambusové CELULÓZY byly zvoleny jako zelená volba,. Curanatura Health, , Toothbrush unisex, The Curanatura Health toothbrush keeps your teeth healthy and beautiful. It removes plaque effectively and helps prevent tooth decay.


Characteristics:removes plaqueeasy to handleHow to use:Put toothpaste on the brush, moisten and clean the teeth and mouth. Měkký bambusový zubní kartáček Curanatura Bamboo je dokonalou volbou pro milovníky přírody a ty, kdo hledají prostředky pro ústní hygienu dokonale šetrné k zubům a dásním. Kartáčky Curanatura jsou vyrobeny výhradně ze zcela přírodního bambusu, jejich měkké štětinky jemně čistí zuby bez podráždění. Kartáčky CURANATURA byly vyvinuty na Slovensku s cílem vytvořit ekologický, ale i kvalitní zubní kartáček , který splňuje požadavky stomatologů. Rukověť kartáčku je vyrobena z vláken bambusové třtiny.


Povrchová úprava rukojeti je zajištěna tzv. Ta prodlužuje životnost dřevěné části a zvyšuje. Zubní kartáček Bamboo - Extra Soft. Jedinečný zubní kartáček se štětinkami na bázi bambusové celulózy, velmi jemný (odpovídá značení Extra Soft).


Rukojeť je z tepelně ošetřeného bambusu pěstovaného udržitelným způsobem. Nejen že má optimální tvar a vlastnosti rukojeti i štětinek pro zdraví vašich zubů a dásní, ale zároveň má jako jediný na trhu štětinky na bázi bambusové celulózy a díky tomu je bez problémů plně biologicky rozložitelný. Rukojeť kartáčku je vyrobena z tepelně ošetřeného bambusu pocházejícího z bambusu pěstovaného udržitelným způsobem a není nijak impregnována nebo lakována.


Značka Curanatura dodává na trh přírodní kartáčky, které spojují vysokou účinnost s výbornými zdravotními vlastnostmi a ekologickou šetrností. Kartáčky jako jedny z mála na našem trhu splňují všechny standardy stanovené Světovým sympoziem dentální hygieny pro zdravý a vyhovující zubní kartáček. Ekologický přírodní kartáček vyrobený z bambusu, 1 přírodní s nejměkčími štětinami. Je plně biologicky rozložitelný.


Tělo kartáčku Kartáček je vyroben z bambusu, který je považovaný za nejekologičtější materiál pro průmyslovou výrobu. Bambus z kterého byl kartáček vyroben pochází kontrolované BIO plantáže s certifikátem Öko-Tex 100. Pro růst se nepoužívají žádné herbicidy nebo chemikálie.


Pro lidi s extra citlivými dásněmi a zuby bych ale určitě doporučila měkčí verzi Curanatura Bamboo ultra soft. V nabídce značky je ještě dětský zubní kartáček Curanatura Junior. Bambusový zubní kartáček Bamboo 1 rozložitelný.


Na odborné rady dentálních hygieniků je kartáček osazen měkkými jemnými. Vyroben výhradně z bambusu. Neobsahuje příměsi ftalátů ani bisfenolu A. Obal je vyroben z recyklovaného papíru. Tento zubní kartáček je vyroben z bambusu.


Přírodní zubní kartáček je jedinečným produktem, který v sobě spojuje nejlepší zdravotní vlastnosti zubního kartáčku a ekologickou šetrnost. Kartáčky CURANATURA , jako jedny z mála kartáčků na trhu splňují všechny standardy stanovené Světovým sympoziem dentální hygieny pro zdravý a vyhovující zubní kartáček , jsou vyrobeny bez použití zbytečných plastů = bez ftalátů a BPA. Balení (krabička 12ks) zubních kartáčků Curanatura Bamboo , které jsou vyrobeny výhradně a ze 1 z přírodního bambusu, včetně štětinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky