pondělí 11. června 2018

Odkapávač na kojenecké lahve

Odkapávač na kojenecké lahve

Baby Ono odkapávač na lahve tulip šedá. Odkapávač v oranžové barvě. Univerzální odkapávač na láhve a dudlíky. Funkční, umožňuje sušení veškerého příslušenství pro krmení a péči o dítě, snadné skládání a čištění. Sbírá vodu - nemusíte ji dávat na dřez.


BabyOno univerzální sušička odkapávač na láhve a dudlíky tm. Je vhodný pro většinu lahví. Na odkapávání a sušení kojeneckých láhví, hrnků, dudlíků apod. Po umytí voda teče do odkapávací misky – proti rozlití vody na ostatních plochách. Kojenecké láhve, Twistshake CZ.


BEZ BPA - bezpečné pro Vás i Vaše miminko. PP-PLAST - vyrobeno z vysoce kvalitního prémiového polypropylenu. Canpol babies odkapávač na lahve je praktický pomocník, na kterém snadno usušíte až lahví najednou nebo další příslušenství. Ideální dárek pro čerstvé maminky!


Obsahuje kojenecké lahve , kartáč na čištění a novorozenecký důdlíček. Tvar lahví zajišťuje vysokou stabilitu a pohodlné držení. Naše stojany a odkapávače na kojenecké láhve jsou za super ceny.


Jsou ideální na cesty, protože jsou dokonale skladné. Podívejte se na naši pestrou nabídku! Krátké a dlouhé ozdobné praktické věšáky na láhve, savičky, hrnky,dudlíky.


Odkapávač na kojenecké lahve

Nechejte odkapat dětské potřeby na tomto šikovnémodkapávači. Stojan na sušení kojeneckých lahví a doplňků s odkapávacímtácem. Vhodný pro všechny kojenecké lahve.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Praktická souprava pro odkapávání a sušení kojeneckých láhví, dudlíků, misek, hrníčků, dětských lžiček apod. Souprava obsahuje odkládacích květinek, závěsných lístků, stojánek a odnímatelný podnos pro snadné čištění.


Jednoduše se skládá a udržuje v čistotě. Díky svému tvaru nezabere mnoho prostoru. Objevte praktický odkapávač na kojenecké láhve Canpol Babies! Nenechte si ujít akční nabídku na Lékárna.


Navíc z ceny Vašeho nákupu podpoříte dobročinný projekt. Plastový modulový odkapávač na lahve , je výborným pomocníkem před lahvováním vína, piva nebo kořalky. Modulový odkapávač … 2Kč Alkoholesence.


Odkapávač na kojenecké lahve

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky