úterý 5. června 2018

Kávovary

Jejich součástí je šlehač na mléko a mnohdy i nádoba – dohromady tvoří tzv. Některé kávovary s mléčným systémem umějí připravit i jiné mléčné nápoje včetně horké čokolády vhodné pro děti. Kapslové kávovary – jednoznačně nejjednodušší na obsluhu i na čištění. Vyberete si kapsli s kávou podle vaší chuti, zmáčknete knoflík a během pár sekund je vaše káva připravená.


Mytí kávovaru je pak obdobně snadné. Automatické kávovary – jsou na používání podobně jednoduché, vyžadují ale větší péči. Tieto kávovary sú malých rozmerov a sú veľmi jednoduché a nenáročné na obsluhu a tiež na údržbu. Sú to malí šikovní pomocníci s prepracovaným dizajnom, ktoré sa ľahko zmestia do každej kuchyne.


Vďaka ich malým rozmerom nezaberajú veľa miesta a nezavadzajú tak ani v menšej kuchyni. JURA espresso kávovary - ESHOP. Kávovary , čajovary, espressa.


Kávovary

Naopak automatické kávovary fungujú nielen na mletú kávu, ale naviac vám čerstvo zomelú kávové zrná a vyrobia obľúbený kávový nápoj jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Medzi manuálne kávovary zaraďujeme Moka kávovary , French Press kávovary , Prekvapkávacie kávovary a Pákové espresso stroje. Pro někoho je relaxací samotný rituál přípravy kávy.


Takoví uživatelé ocení především kávovary pákové. I tyto přístroje však s sebou nesou svá specifika – většina z nich například nemá zásobník na kávovou sedlinu, ani integrovaný mlýnek na kávu. Medzi jednotlivými druhmi sú zásadné rozdiely. Pákové prístroje ocenia používatelia, ktorí si zakladajú nielen na pití kávy, ale aj na samotnej príprave.


Kávu je potrebné najprv zomlieť, potom natlačiť do nádobky, ktorá sa. Tyto modely jsou často velmi specifické, můžete mezi nimi najít i poměrně raritní pákové kávovary s integrovaným mlýnkem, nebo kávovary s funkcí automatického šlehání mléka. V těchto případech jde tedy už téměř o hybridy. Oblíbené kávovary (překapávače) Russell Hobbs se vyznačují unikátním designem a vysokou kvalitou zaručenou 50ti letou tradicí. Chápeme, že snídaně není jen nejdůležitějším jídlem dne, ale je zároveň také způsobem života.


Proto jsme navrhli řadu kávovarů, které budou ladit. Nezáleží na tom, či máte radšej zamatové latte maccchiato, krémové cappuccino, klasické caffe crema alebo dokonalé espresso plnej chuti: delí vás od nich len jediný dotyk. Plnoautomatické kávovary EQ s keramickými mlynčekmi Siemens sú majstrovským dielom techniky a dizajnu.


Změnou nastavení mlýnku si můžete zvolit požadovanou jemnost mletí kávových zrn. Vyhledejte si příslušenství k vašemu zařízení. Ideální pro přípravu až šálků překapávané kávy najednou. Regulace intenzity aromatu, vyjímatelný omyvatelný trvalý filtr, funkce Anti-Drip a Drip-stop, zásobník na vodu o objemu l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky