pátek 8. června 2018

Dóza na kávu airscape

Nejlepší způsob uchovávání čerstvě pražené kávy. Nerezová dóza Airscape je vybavena patentovaným ventilem, díky kterému odsaje z kávy kyslík v maximálním množství. Káva si zachová své aroma i chuť a zůstane déle čerstvá. Detailní popis produktu. Všechny dózy Airscape obsahují patentované víko s pístem, které zaručí vzduchotěsnost.


Potraviny jsou tak déle čerstvé a nemísí se chutě ani vůně - ať už se jedná o kávu , koření, ořechy, mouku, cukr či jakékoliv jiné potraviny. Dóza na kávu Airscape Kilo Obsidian 1kg. Pokud stále váháte, jak doma nejlépe uchovat čerstvě praženou kávu , našli jsme pro vás řešení.


Káva tak zůstane déle čerstvá a uchová si výraznější aroma a chuť. V dóze uchováte 4g zrnkové kávy. Planetary design dóza na kávu Airscape candy apple 4g. Průměr dózy na kávu je 12cm se vstupním otvorem 8cm. Pohodlně tak vsunete odměrku na kávu a nad velkým hrdlem dózy naplníte zásobník do pressovače.


Výška dózy: 15cm Objelitru Materiaacut. Dózy na kávu , DokonalaKava. EU Vážení přátelé, bohužel s ohledem na situaci v České republice a na Slovensku může být dodací lhůta zboží opožděna. Mrzí nás to, omlouváme se za komplikace.


Vákuové dózy na kávu Airscape sú vďaka patentovanému uzáveru ideálne na uskladňovanie kávy a iných potravín. Cez jednocestný ventil je z nádoby vytlačený p. Bambusová dóza na kávu Grey. Keramická dóza na kávu 2l Original Cane - Mason Cash.


AirScape uchová vaši kávu déle čerstvou a voňavou. Je vhodná také pro čaj a další potraviny. Vítejte na novém e-shopu KAVA.


Prosíme naše zákazníky o novou registraci na našich st. Pokud stále hledáte způsob, jak doma nejlépe uchovat čerstvě praženou kávu , našli jsme pro vás řešení. Do dózy schováte 2g zrnkové kávy. Dóza je vyrobená z nerezu a vybavená jednocestným ventilem, který po stlačení na úroveň zrnek kávy vytlačí všechen přebytečný vzduch a zároveň zrna chrání před jeho dalším přístupem.


Je zde také horní víčko, které. Je vyrobena z kvalitní oceli a speciálních plastů, díky kterým nepohlcuje pachy, což je pro kávu obzvlášť důležité. Vaše káva tak zůstane déle. Abychom mohli kávu uchovat co nejčerstvější, musíme zabránit přístupu vzduchu a světla ke kávě, které způsobují její oxidaci. Skvělým pomocníkem se nám může stát dóza na kávu Airscape.


Její použití je velmi jednoduché. Do nerezové dózy nasypeme zrnkovou kávu. Nerezová nádoba s objemom cca 2gramov kávy je vybavená piestom s jednosmerným ventilom a gumovým tesnením, ktorý bráni prieniku vzduchu. Po nasypaní kávy stlačíte piest až na úroveň zŕn a tým vytlačíte von maximálne množstvo kyslíka. Dóza je naviac opatrená priesvitným vrchnáčikom, ktorý neprepustí škodlivé.


Největším nepřítelem čerstvě pražené kávy je teplo, světlo a především kyslík (O2). Tuto dózu jsme podrobili důkladnému testová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky