úterý 20. září 2016

Chladící vitrína vt12

Objem vybírejte vždy v závislosti na prostoru, ve kterém bude chladicí vitrína umístěna a podle obvyklého množství potravin a nápojů, které do ní budete vkládat. Pro správný efektivní chod by měla být zaplněná zhruba ze , přičemž objem se běžně pohybuje od 150. Pultová chladicí vitrína vhodná pro prezentaci zákusků, dortů, sendvičů či baget o objemu 2l. Umístění výrobků lze regulovat nastavitelnými policemi.


Vzhledem k velkému množství nabízeného zboží, prosíme odpovídejte na inzeráty pomocí e-mailu, odpovězte tedy na inzerát. Bohužel není možné řešit dotazy telefonicky a to ani formou sms. Slouží k prezentaci a prodeji chlazeného zboží, jako je maso, lahůdky a cukrářské výrobky – zákusky, zmrzlina. Nabízíme široké spektrum chladicích vitrín pro různé účely.


Najdete tu základní typy s rovným či oblým sklem i designové kousky v různých barvách. Tradiční výrobce kuchyňských spotřebičů představuje vinotéku, která svou elegancí zapadne do domácnosti milovníka vína. Tento gastronomický doplněk při svém chodu takřka neprodukuje vibrace, takže udržuje vína v nezbytném klidovém stavu. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů chladící vitrína.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vhodné na prodej širokého sortimentu potravin – maso a uzeniny, lahůdky a zákusky, mléčné výrobky, sýry apod. Zpravidla jsou prosklené, a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu. Pro lahví vína je určena například vitrína Fagor VT – 12.


Má pět vysunovacích polic, digitální ukazatel nastavené teploty s rozsahem – 18° C a osvětlený interér. Víno v ní uskladněné neruší hlučný provoz ani vibrace. Variantou umožňující uskladnění lahví ve dvou různých teplotách je Fagor VT-12BI-ZONE.


PŘÍSTĚNNÉ CHLADICÍ VITRÍNY. Zaujaly Vás naše služby. Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu. U nás máte velkou šanci, že jej najdete!


V naší nabídce naleznete chladící vitríny přístěnné, chladící vitríny obslužné, ale také nerezové stolní vitríny, chladící vitríny na prezentaci zmrzliny. Dalším chladícím zařízením, které Vám pomůže uchovat Váš salátový bar neustále čerstvý, je chladící samoobslužný salátový bar včetně. Chladící vitrína přístěnná JUKA. Mnoho různých typů na výběr. Všechny precizně zpracované a 1 spolehlivé.


Zařízení včetně chladícího agregátu. Pro převoz rozložené na tři části. Elegantní vitrína k prodeji desertů, cukrovinek ideální do cukráren, pekáren, obchodů, restaurací, na benzínové pumpy a podobně. Dokonalé provedení chladících vitrín zase dlouhou životnost a nízkou spotřebu.


Díky tomu se nikdy nestane, že by vás chladící vitrína rušila či dokonce obtěžovala. Možnost vynesení zboží nebo asistence při vynesení zboží za příplatek. Ohledně ceny za vynášku budete kontaktováni operátorem infolinky telefonicky před potvrzením objednávky.


Vítáme Vás v E-shopu firmy GASTRO Klimatech s. Jupiter vision The elegant and open ergonomic design of the Jupiter Vision provides perfect visibility, making products on display the main priority of visual impact. Při rychlém jednání sleva. Prodám chladící vitrínu. Pouze osobní odběr - Turnov. Je vhodná pro všechna restaurační zařízení, hotely, penziony i menší obchody.


Do vitríny můžete uložit nejenom lahve vína nebo jiných nápojů, ale také potraviny. Gastro vybavení) Hodnocení produktu:. Vybírejte si Vitríny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky