středa 7. září 2016

Stojany na svatební dorty

Na otočný stojan lze umístit průměrově větší podnos a zdobit tak i velké dorty zcela bez problémů. Otočné dortové stojany jsou u nás nejprodávanější položkou. Další, významnou, funkcí dortových stojanů je prezentace dortů a zákusků. Velkou výhodou otočných stojanů je snadné otáčení při zdobení, krájení a servírování dortu. Točna na dort je i tak pevná a dá se mýt v myčce na nádobí.


Toto provedení nejen umožňuje zohlednit specifické podmínky svatby, jako jsou snadné porcování a uskladnění, ale především variabilní dekorování květy.

Domácí cukrářské stojany pod dorty a dezerty. Profesionální dortové točny pro prezentaci dortů na úrovni. Stojanem prezentujete dorty , nebo minidezerty a cupcakes. Na stojany můžete umístit finger food a další slané delikatesy, které vyniknou na každé party a rautu.


Nabízíme stojany všech cenových kategorií. Některé modely jsou opatřeny snímatelným tácem a otočnou nohou. Snadno je tak nazdobíte i naservírujete, případně je při focení natočíte do požadované polohy.


Hezké stojany na dorty a cupcake.

Proto je mnohem reprezentativnější je servírovat ne z obyčejného talíře, ale ze speciálních stojanů. Stojany na dorty jsou jednoduché, ale zároveň jim nechybí vkusnost. Vyberte si správně svého favorita ze nejoblíbenějších typů svatebních dortů, nebo z fotogalerie svatebních dortů nad kterou se vám určitě budou sbíhat sliny stejně, jako se sbíhaly nám. Udělejte na své hosty nejlepší dojem a upravte dort i způsob jeho servírování přesně ve stylu celé svatby.


Svatební dort je vždy hlavní ozdobou slavnostní tabule. I přes aktuálním nepříznivým situacím jsme tu stále pro Vás a náš eshop Heliumking funguje v normálním režimu, kde se snažíme objednávky odeslat tak, abyste je měli již druhý den doma. Prodáváme jak plastové stojany , papírové stojany tak máme skladem k okamžitému odeslání i kovové etážové podnosy na svatební dorty. Tyto stojany se dají použít jak na svatební hostině, tak na oslavách narozenin a podobně… , samozřejmě na stojan můžete naskládat zákusky, chlebíčky nebo na ně naaranžovat ovoce….


Otočný stojan na dort Vám pomůže dort snadno a rychle ozdobit. Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině. U dortů pro více než 1hostů připravíme individuální kalkulaci na základě požadovaného vzhledu a počtu pater.


Nadstandardní zpracování dortů na zakázku Váš svatební dort s vámi konzultujeme a výrábíme dle vašich přání a potřeb. Lze zhotovit bezlepkové dorty , i výrobky se sníženým glykemickým indexem, bez použití umělých sladidel. Dorty – figurky, stojany. Elegantní univerzální stojany na dorty , košíčky a další hotové pokrmy.


V nabídce svatebních dortů na stojanu můžete najít jak třípatrové, tak i čtyřpatrové svatební dorty , jejichž patra neleží přímo na sobě.

Každé patro má svou samostatnou základnu, lépe se tak krájí a navíc patra lze postupně sundávat. Na svatbu v horkých letních parných dnech nebudou příliš vhodné hutné a velké dorty z roztékajících se ingrediencí, které ještě navíc mění konzistenci (šlehačka). Klidně by vám z dortu mohla vzniknout nepěkná koule.


Důležité je i prostředí, na zámek se výborně. Nesmíme zapomenout ani na nejrůznější ozdoby. I když na čokoládové figurky nebo bílé holubičky byste raději zapomenout měla!


Kromě ovoce a květin se dorty zdobí také různými dřevěnými nápisy, iniciály novomanželů nebo roztomilými zmenšeninami girland.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky