pátek 9. září 2016

Dóza na kávu tchibo

Tip baristy=== „Světlo a teplo způsobují rychlejší vyvanutí vůně. Kávu proto skladujte nejlépe na tmavém a chladném místě. Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací). Dobře těsnící uzávěr na zaklapnutí, díky tomu zůstává káva dlouho čerstvá. Odměrka vždy při ruce – připevněna ve víčku.


Táto dóza na kávu je príliš krásna na to, aby ste ju uložili niekam do zadnej poličky. Je vyrobená z odolného porcelánu vhodného do umývačky riadu, má kvalitný a jemný vzhľad kostného porcelánu a vďaka dobre tesniacemu veku z dubového dreva udrží kávu dlho čerstvú a aromatickú. Perfektní příprava kávy.


Dóza na jablko a dóza na hroznové víno. Aroma doza na kavu Hodnotil(a) Jarmila Š. Náhled Dávkovací dózy na potraviny, ks. S dózou na kávu som veľmi spokojný, dóza je ťahaná z jedného kusu kvalitného plechu nerezovej ocele. Vďaka tomu na dne dózy nie súžiadne spoje, zvary, medzery a nerovnosti, v ktorých by sa mohla zachytávať špina, zrnká kávy a pod. Z dózy sa nešíri aróma, takžetesní dobre.


Tato dóza na kávu je příliš krásná na to, aby stála v zadní řadě ve spíži. Je vyrobena z kvalitního porcelánu ve vzhledu čínského kostního porcelánu a je vhodná do myčky nádobí. Nic neškodí kávě tolik jako vzduch a vlhkost. Stačí několik dnů, často pouze hodin, a chuť a aroma se změní k nepoznání.


Jak kávu udržet déle čerstvou. Dobre tesniaci nasadzovací uzáver uchováva kávu dlho čerstvú. Vrátane odmerky na kávu z kvalitného plastu: je vždy poruke – zaklapnutím sa dá pripevniť k uzáveru. Vhodná do umývačky riadu.


Na to jsem se zeptala přímo odbornice z Tchibo : Hanky Hryzákové z oddělení kvality. Skladování kávy není složité, ale některé věci mě překvapily. Pokud vás také zajímá, jak správně skladovat kávu a zda to právě vy děláte (ne)správně, je tento článek věnován právě vám. Na to som sa spýtala priamo odborníčky z Tchibo : Hanky Hryzákovej z oddelenia kvality.


Skladovanie kávy nie je zložité, ale niektoré veci ma prekvapili. Ak vás tiež zaujíma, ako správne skladovať kávu a či to práve vy robíte (ne)správne, je tento článok venovaný práve vám. Tchibo - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Dózy na kávu Tchibo přehledně na jednom místě. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Tchibo Aroma dóza na kávu od. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Tesniace veko zachováva kávu dlho čerstvú. Aby vôňa zostala tam, kde patrí! Má dobre tesniace veko, ktoré dlho zachováva čerstvosť a vôňu kávy. Do dózy sa zmestí 5g kávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky