pátek 30. září 2016

Sklopná tyč na ramínka

Nabízíme šatní tyče na ramínka , klasická pevná šatní tyč , výsuvná nebo sklopná tyč na ramínka. Sklopná šatní tyč na ramínka Podobnou službu může udělat i sklopná tyč na ramínka. Jde o děrovanou tyč s otvory pro ramínka , kterou by k sobě s pomocí táhla dostal a jednoduše z ní sundal své oblečení i kterýkoliv ze Sněhurčiných trpaslíků. Vnitřek skříně tvoří police a tyče na ramínka.


Tyče se prodávají kulaté nebo oválné.

Tomu odpovídají i koncové objímky, které musíme připevnit na bok skříně. Výška zásuvek i polic se přizpůsobuje konkrétním požadavkům, pevně zabudované tyče na ramínka doplňují výsuvné nebo sklopné tyče ( sklopná tyč je ideální, když ji umístíte do horní části skříně, kam rukou nedosáhnete). K výrobě všech vestavných skříní používáme nejnovější materiály v prvotřídní kvalitě. WALL LIFT je speciální sklopná tyč určená k upevnění přímo na zeď. Je ideální pro umístění do průchozích šaten, předsíní a obchodů s oděvy.


Nezapomeňte na ramínka ! V naší nabídce najdete nejrůznější typy a styly. Jistě si tak vyberete bez ohledu na to, zda chcete pověsit vaše nejlepší šaty nebo těžký zimní kabát.

Tyč na ramínka - sklopná. V ceně vše od zaměření, návrh, až po finální úklid. Sklopné šatní tyče jsou většinou dodávány v několika kusovém provedení, takže si konkrétní tyče budete moci sklopit dle svých představ. M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců.


Vyberte si z nabídky kování, drátěného programu a dalších komponent. Drátěné koše, prádelní koše, výsuvné police, police na boty, držáky vázanek, lifty a další výrobky ze skupiny šatní skříně jsou určeny k tomu, aby maximálně zjednodušily a zpřehlednily ukládání a následné hledání oděvů v šatních skříních. Praktická a rychlá možnost, jak rozšířit šatnu o nové místo.


Dvoustranná sklopná tyč bez. Spínání je velmi pohodlné díky integrovanému senzoru pohybu. Osvětlenou tyč na ramínka DressLight lze libovolně krátit pilkou na kov, aby rozměrově přesně pasovala do vaší skříně. Navštivte nás a prohlédněte si naše chytře navržené tyče, lanka a kolejnice na závěsy v mnoha různých stylech a najděte si pro sebe to nejlepší řešení.


Závěsy pověste na háčky nebo kroužky a nakonec jako třešnicčku na dortu přidejte k tyčím na závěsy stylové koncovky. Díky nízké hmotnosti podávací tyče a možnosti nastavení požadované délky se s tyčí snadno manipuluje. Podávací tyč oceníte jak doma v šatně, tak i ve Vaší prodejně. Jelikož má sklopná tyč v sobě mechanismus s pružinou, není potřeba tyč s oblečením složitě vysouvat nahoru.


Interiér Ložnice Novinky Předs. Nejen na Moravě ocení speciální domácí pípu na víno.

Stojan na ramínka Ewis. Sklopnou šatní tyč lze přitáhnout uprostřed tažnou tyčí. Při zpětném tlaku se sklopný mechanismus vrátí do výchozí polohy. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci a provozovatel eshopu si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění.


Ramínkové tyče se požívají k manipulaci se zbožím na ramínkách na prodejně nebo ve skladu. Nejčastějším typem je duralová teleskopická tyč , na konci opatřená vidlicí pro zachycení ramínek. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj.


U nás si vyberete rychle, pohodlně a na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Je rozdíl, budete-li skříň využívat na uložení sezónních věcí, třeba na boty či kabáty a bundy, potřeb do domácnosti, jako je sušák na prádlo či žehlicí prkno, nebo jen na šatstvo a osobní věci.


Při plánování pomohou údaje o množství věcí, které do skříně či šatny budete ukládat. Zároveň souhlasím s pravidly a podmínkami odběru newsletteru. Souhlas je možné kdykoli zrušit.


Tenhle projekt byl nápad manželky. Aby doschly košile na ramínkách, když se vyndají ze sušičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky