pátek 23. září 2016

Dvoustěnné sklo

Dvoustěnné sklo

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Bay Gifts to the Rescue. Tyto údaje poskytuji společnosti KAVALIERGLASS, a. Termo sklo , které udrží teplotu obsahu na stálé úrovni.


Zároveň při podávání nápojů nebo dezertů obsah vypadá skvěle. Dvoustěnné sklo se stané nedílnou součástí vašeho stolování. Dvojité borosilikátové sklo udrží dlouho teplotu nápoje, takže ranní káva jen tak nevychladne a osvěžující nápoje v letním horku zůstanou déle chladné.


Dvojité sklo sklenice dvojité sklo jsou vhodné zejména na teplé a studené nápoje a udrží teplotu podávaného nápoje daleko déle než klasická sklenice, protože mezi stěnami sklenic je vyfouklé vakuum, které zlepší termoizolační vlastnost skla. Nejznámnější a nejrozšířenější jsou dvoustěnné sklenice na kávu. Položek k zobrazení: 22. Cukřenky a mléčenky Hrnky na kávu Hrnky na čaj Hrnky na espresso Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Skladem Slevy Designovky Doprava zdarma 28.


Maxxo „Extra Tea 2dílná sada termo skleniček, 4ml. Horký nápoj vám jen tak nevychladne a ledový drink v parném létě zase nezteplá. Komfort dvoustěnné sklo přináší také při pití tohoto nápoje, jelikož vás hrníček nepálí, naopak při pití ledového nápoje nestudí ani se sklenice zvenku. Sklo KÁVA Zrnková káva Mletá káva Porcovaná káva - PODY Sladké doplňky ke kávě NÁPOJE ČAJE Ahmad tea Čaje černé Čaje zelené Čaje ovocné Čaje bylinné.


Náhled tisku Zobrazit obsah balíčku. Předpokládaná dostupnost na prodejn. MAXXO SKLENICE CAFE LATE 3ML Dvojité TERMO borosilikátové sklo. Sklenice ORION DOUBLE GLASS 0. Teplé a studené nápoje si udrží svou teplotu po dlouhou dobu.


Nakupte u nás kvalitní kuchyňské potřeby a gastro vybavení. Snadno, rychle, levně, bez nutnosti registrace. Jsme tu pro domácnosti i firmy. Rádi poradíme s výběrem. Sklo patří k oblíbeným materiálům v kuchyni.


Je praktické, nechytá chutě ani pachy, neuvolňuje chemikálie a dá se mnohokrát recyklovat. Obyčejné sklo má i nevýhody, například křehkost, vyšší hmotnost, nebo že při kontaktu s vysokými teplotami rádo praská. Borosilikátové sklo těmito neduhy netrpí. Sada dvou 2ml kávových sklenic.


Kávové sklenice jsou dvoustěnné , takže exteriér zůstává chladný. Pochutnáte si tak na oblíbené kávě, aniž byste si spálili ruku. Mají jednoduchý design, který nikoho neurazí, ani nenudí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky