pondělí 19. září 2016

Dortové formy 3d

Free Shipping Available. Pro toto kreativní pečení nabízíme dortové formy od světových výrobců - Wilton a Städter. Formy jsou vhodné k pečení narozeninových, či slavnostních dortů. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně.


Rozměry dortové fomy jsou 39cm x 21cm x 9cm, objem je cca 4l.

Dortová forma Cup Cake 3D. Průměr kulaté formy je 15cm a hloubka je 10cm. Vybírat můžete z klasických českých forem, vyrobených z potravinářského pocínovaného plechu, které jsou opravdu hodně hluboké, anebo z forem od firmy Wilton, která vyrábí speciální 2D a 3D formy. V neposlední řadě jmenujme. Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies.


Cukrářské potřeby Ostrava,. Skvěle se hodí pro profesionální cukráře a cukrářky, stejně jako pro běžné hospodyňky. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Tescoma, Tefal, Toro a dalších. Nepřilnavý povrch navíc usnadní vyklopení hotového výrobku. Za pomoci silikonové formy na pečení můžete vytvářet jedinečné pečené i nepečené dezerty. D dortové formy lze použít v jakémkoliv druhu trouby, v mikrovlnce, lednici i mrazáku.


Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Sada obsahuje 2ks hliníkové formy a 2ks stojánky. Tradiční dortové formy z pocínovaného plechu patří k nejčastějšímu pečícímu příslušenství. Díky své tvárnosti nabízí tyto formy mnoho stylů tvorby dortů. Výjimkou nejsou ani netradiční tvary a dětské formy.


Pokud se rozhodnete experimentovat s netradičními dorty, je vhodné začít právě s pocínovanými. D motivy se skvěle hodí na zdobení větších dortů a zákusků. D formy jsou z plastu, jsou tedy velmi pevné, odolné a dobře se s nimi pracuje.


Díky nepřilnavému povrchu velice snadno vyjmete korpus z formy. Velmi oblíbeným materiálem je silikon, který je velice flexibilním materiálem. Vážený zákazníku, po dobu vyhlášených vládních opatření k prevenci proti rozšíření koronaviru zajišťujeme přepravu pouze s přepravcem PPL.


Tvarovaná hliníková dortová forma zn.

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Dvoudílná kovová forma o průměru: cm. Pečící forma má průměr 25cm a hloubku 15cm, velikost zapichovací panenky je 17cm. Detailní popis produktu.


Hliníková dortová forma tvarovaná. Pomůže Vám snadno a rychle připravit krásně tvarovaný korpus. Poradíme s výběrem dortové formy do domácnosti. Podívejte se na naši nabídku ručně vybraných těch nejlepších produktů.


Vyberte si za e-shopevé ceny dortové formy a ušetřete. SILIKONOVÉ FORMIČKY 3D. Formičky můžete používat k výrobě nejrůznějších tvarů z marcipánu, čokolády, karamelu a dalších potravinářských surovin. Naši zákazníci je vyhledávají a používají i pro tvorbu domácích mýdel, sádrových a pryskyřicových odlitků, hlíny apod. Kuchyně a jídelna Pečení Formy na pečení Odebrat filtry.


Hledat text Cena Levné do 1Kč 1- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Vzhled na dort na bábovku na muffiny na vánočku beráne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky