středa 14. září 2016

Potraviny do dětské kuchyňky

Nádobí a potraviny , 0. Sada potravin do kuchyňky 1 Chef je originální sada doplňků do kuchyňky. Dětské potraviny jsou vhodné od měsíců. Sadu tvoří doplňků, ke kterým patří plechovky s hráškem. Krásná sada nádobí, která se hodí do každé dětské kuchyňky.


Dětská sada potěší každé malé dítě, které chce připravit pro své nejlepší kamarády skvělý a chutný oběd nebo.

Aby kuchyňka a hra na vaření byla opravdu reálná, jsou zde i dětské potraviny na hraní. Potraviny do dětské kuchyňky jsou vyrobeny hlavně ze dřeva a vypadají jako opravdové. V sortimentu je dřevěné ovoce, dřevěná zelenina, maso nebo dřevěné sladkosti. Každá malá hospodyňka jistě ocení kvalitní potraviny na vaření a pečení.


Naše dřevěné potraviny jsou ideálními doplňky do kuchyňky. Holčičky i kluci si mohou upéct dorty, pizzu, uvařit zeleninu či nakrájet ovoce nebo pečivo. Některé druhy potravin jsou totiž spojeny suchým zipem a tak si díky krájení mohou děti skvěle procvičit jemnou motoriku.


Nechybí tu ani pochoutky pro malé mlsouny: ovocné dortíky, krájecí narozeninový dort, zmrzlina a zmrzlinové poháry, lízátka.

U nás najdete nádherné a kvalitní dětské kuchyňky v pěkných barvách i pohádkových motivech, které potěší duši každé malé hospodyňky, ale i chlapce. Realistické ztvárnění doplněné zvuky, napojením na vodu, umělohmotnými potravinami či dalšími efekty, jako například v elektronických kuchyňkách , pomáhá nejmenším vychutnat si vaření jako ve skutečné. Spotřebiče a nádobí do dětské kuchyňky Už víte, jakým spotřebičem nebo sadou nádobí své dítko překvapíte? Propracované plastové sady nádobí a spotřebičů najdete u Teddies nebo Ecoiffier. Detské kuchynky odhaľujú tajomstvá kuchyne hravou formou.


O tom, že syn dostal k Vánocům malou kuchyňku, která se vejde i do bytu, jsme psali před nedávnem zde. Kuchynky sú vhodné na hry doma. Já mu kuchyňku postupně vybavuji.


Teď jsem si zopakovala recept na SLANÉ TĚSTO z adventu a napekla jsem mu trvanlivé pečivo. Trvanlivé pečivo do dětské kuchyňky. Syn je z rohlíků a housek nadšený. Zahrajte si na zahradníky, či na prodavače zeleniny na trhu! Ví vaše děťátko, jak vypadá mrkev, rajče či ředkev?


Přepravka plná barevného dřevěné zeleniny je vhodná na hraní do. Nemylte se - dětské kuchyňky nejsou čistě holčičí hračky. Mnozí kluci také rádi vaří a hrají si na kuchaře.


Vyberte pro ně tu správnou kuchyňku a rozvíjejte jejich talent a zájem.

Nabízíme jak plastové, tak dřevěné dětské kuchyňky s různým vybavením. Naší prioritou je bezpečnost a kvalita našich výrobků, a proto ba. Doplňky jako nádobí, kuchyňské náčiní a imitace.


Plastové potraviny do každé kuchyňky malých kuchařek. Variabilní použití - vytvoř si.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky