pondělí 19. září 2016

Vodní chlazení pc čerpadlo

Vodní chlazení pc čerpadlo

V nabídce najdete nejen klasické desktop PC , ale také All-in-One a pracovní. V době, kdy PC neběží na plný výkon a komponenty nevyzařují nadbytek tepelné energie je. Díky malým rozměrům radiátoru (120mm) můžete vodní chlazení. Jeho pekelné vodní chlazení obsahuje radiátorů, automatické pumpy, a 9x 1mm ventilátorů. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách JSComputers.


Vodní chlazení pc čerpadlo

Upgrade na vodní chlazení - 1. Tak v tom případě je vodní chlazení dobrou investicí a lístkem pro zběsilé taktovací hrátky a navýšení výkonu. Na trhu se již nachází cenově přijatelná all-in-one řešení, neobsahující v okruhu zvlášť čerpadlo (to je vestavěné např. v CPU bloku) ani expanzní nádobku (ta je vestavěná např. v radiátoru). Doplněno: Chlazení je jedna z věcí, kterým by se při návrhu počítače měla věnovat značná pozornost.


Dnes se vám pokusíme dát malý návo jak správně a ideálně chladit PC a rozebereme dnešní možnosti chlazení PC všeobecně. Při výběru vodního chlazení je nutné si vybrat mezi dvěma jeho variantami: All-in-One – nejjednodušší cesta k vodnímu chlazení. Je to, co nám kapalinu uvnitř vodního okruhu pohání. Původně jsou a byla určena pro akvaristiku, dnes již ale existují speciální čerpadla se spínáním a zapojením přímo do PC.


Vodní chlazení pc čerpadlo

V zásadě existují dva druhy a to průtoková a ponorná. Průtokové čerpadlo pracuje na suchu, voda jím jen protéká. SILENT LOOP Špičkové chlazení a ticho. Silent Loop od be quiet! All In One vodního chlazení a proto se stává vodní chlazení atraktivní volbou pro ty, kteří chtějí silně přetaktovat procesory, pro maximální výkon, nebo chladit vysoce výkonné PC systémy.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Nové čerpadlo řady Liquid Freezer II zajišťuje ideální poměr vysokého výkonu chlazení procesoru k nízkým hladinám hluku. Tento příspěvek mi před časem poslal Karlos. Popsaný postup sice nepatří mezi doporučované metody chlazení (je spíše řešením pro kutily a opravdu skalní experimentátory), přesto stojí za četbu.


Jelikož jsem si vždycky přál vodní chlazení , tak jsem se z příchodem nového PC konečně rozhodl zainvestovat a koupit si ho. Někdy je i trochu slyšet větráček na chipsetu a pokud je vyšmajdanej tak je to taky rachot. Plánuju vodní chlazení s eliminací hluku umístěním čerpadla a výměníku s větráky do jiné místnosti. Bude to vodorovný vodní chlazení , žádný převýšení. Vodní čerpadlo je to, co nám kapalinu uvnitř (vynuceného) vodního okruhu pohání.


Původně tato čerpadla byla určena pro akvaristiku, dnes již ale existují speciální čerpadla pro zapojení přímo do PC. Stránky firmy HD elektro v. Styková měděná deska je velice přesně broušená pomocí CNC pro co největší přenos tepla. Nové 4pólové čerpadlo snižuje vibrace a odolné.


Vodní chlazení pc čerpadlo

Předem upozorňuji, že vodní chlazení jsem ještě nikdy neměl a vše co vím, tak je jen teorie a nějaká ta rada od kámošů, hlavně však od alphacool supportu. Chtěl bych poděkovat za jejich příkladné a čestné jednání na rovinu, nebojí se zákazníkovi říct, že se mýlí, poradit tak, aby to člověka nezruinovalo. Pravdou je, že vodní chlazení bývají velmi efektivní a tichá, což je však vyváženo vyšší cenou.


Potřebujete-li však uchladit výkonné přetaktované procesory, často jiná možnost než pořídit to nejlepší chlazení nezbývá. Vodní chladiče se považují za jedny z nejvýkonnějších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky