středa 28. září 2016

Profi řeznické nože

VIDEO - kostění masa (více NOVINKY) Připravili jsme pro Vás videa s ukázkami vykosťování masa s noži zn. Videa jsou určena pro laickou veřejnost. Jsme rádi, že jsme mohli podpořit (sponzorovat) mladé nadějné řezníky v odborné dovednostní soutěži. Specializujeme se na prodej nožířského zboží - kuchařských a řeznických nožů, nožů pro domácnost a volný čas, nůžek, potřeb pro kuchaře a řezníky, jakož i hygienického náčiní – střihacích strojků na vlasy a srst, holicích strojků, manikurních a kadeřnických nůžek.


Nože Red Spirit byly navrženy pro ostrost bez kompromisů. Kulatá, asijskými noži inspirovaná, rukojeť perfektně padne do ruky a ideálně splňuje veškeré ergonomické požadavky profesionálníchi ambiciózních amatérských kuchařů - a to je při delším používání mimořádně důležité.

Nože pro šéfkuchaře a profesionály, jsou speciálně vyvinuty firmou Dick pro nejvhodnější řezný výkon. Nože jsou umístěny do laserového úhlu měřicího přístroje, který zajistí optimální broušení a honování. Celý výrobní proces se dokumentuje. Nakonec je na každý nůž vyleptáno logo Fr. KEBAB DE BUYER NOŽE GIESSER MESSER NOŽE HENDI PROFI NOŽE KUCHYŇSKÉ NŮŽKY NOŽE NA DORTY SESTAVY NO ŽŮ RUČNÍ BROUSKY NA NOŽE.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-2. Dále pak řeznické rukavice a zástěry, specializovanou obuv, jednorázové potřeby, koše a toulce na nože , hygienický program a spoustu dalších doplňků pro zpracování masa. Mezi naše další činnosti patří návrh a výroba nerezových stolů a dalších doplňků pro jateční, bourárenské a výrobní provozy.


Dranžírovací nože a sekáče.

Outdoor (kapesní a tábornické) Zpracování masa (řezné díly do masostrojků). Jak bezpečně používat kuchyňské a řeznické nože Chcete-li mít z našich kuchyňských a řeznických nožů co největší užitek a potěšení, stačí dodržovat několik jednoduchých pravidel. Udržujte nože mimo dosah dětí - Pro každou činnost používejte správný nůž. V našem e-shopu si můžete vybrat z řady. Pokud jste nějakým nedopatřením zapomněli své heslo do internetového obchodu, tak nezoufejte.


Solingen a Icel a české sady řeznických nožů. Mezi řeznickými noži najdete především špičkové řeznické vykosťovací nože a špikovací nože , zabijačkové nože , nože na zabijačku. Pro náročné zákazníky jsou určeny luxusní kované kuchyňské nože Epicure a IKON s rukojetí z tropického dřeva. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. PROFI LINE, Řeznické nože , Kuchyňské náčiní KDS, Nože a vidlice, Kuchyňské náčiní, GastroFit.


Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. TESCOMA udržíte dokonale ostré pravidelným dobrušováním ocílkou, snadno se čistí, jsou vhodné do myčky. Kvalitní a profi řeznické nože pro zpracování masa. Pro řezníky nabízíme vykosťovací, bourací, vykrvovací, nářezové a stahovací nože. Sada řeznických nožů Mikov Lux Profi obsahuje nože a ocílku.


Nože mají čepele z kvalitní nerezové oceli T5M0V (AISI 425), obsahující navíc legury molybdenu a vanadu, díky kterým mají čepele nožů vyšší řezivost. Nožířské výrobky Vyhazovací, vystřelovací, automatické nože. Pestrý výběr kvalitních řeznických nožů Victorinox s protiskluzovou nebo dřevěnou rukojetí.

Jednorázové rukavice jsou vyrobeny ze syntetického nitrilového materiálu - nepudrované. Vhodné i pro lidi s alergií na latex - Eliminují alergické reakce, které způsobují latexové rukavice. Střenka nože je vyrobena z brazilského palisandrového dřeva, které dodává noži luxusní vzhled a vysokou užitnou hodnotu.


Střenky jsou spojené hliníkovými nýty, které dodávají kuchyňskému noži dokonalejší vzhled. Nůž je certifikovaný pro styk s potravinami dle norem EU. Víme, jak moc je pro vás důležité vybrat si nůž dle vašich požadavků. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, neváhejte se na nás obrátit.


Luxusní nože jsou naše specialita a určitě najdeme nůž, který vám bude vyhovovat. Vždyť právě to je náš cíl!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky