úterý 20. září 2016

Komínové roury černé

Komínové roury jsou schopné odolat teplotě spalin minimálně 450°C. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí.


Kouřovody, trubky a kolena, redukce k napojení kamen. Ocelové kouřovody, komínové roury jsou určené pro připojení spotřebiče na komín.

Vysoce kvalitní provedení ocelového plechu v černé barvě a tloušťce stěny až mm zaručuje dlouhou životnost a zároveň vhodnost do všech typů interiéru. POZOR nový ceník, komínové roury slevněny oproti dřívějším cenám o ! Prodej je realizován přes e-shop. Jednotlivé díly se spojují zasunutím do sebe systémem hrdel.


Vyberte si ze široké nabídky u nás v eshopu. Když si nebudete vědět rady, tak vám s výběrem kouřovodu poradíme. Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury , žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny.


Jsou vyrobeny z mm plechu a ošetřeny nástřikem černou barvou odolávající vysokým teplotám.

Mezi nejžádanější kominické potřeby patří nerezové komínové trubky, ocelové kouřovody, kominické potřeby sloužící pro pravidelnou údržbu komínů, komínová dvířka, nerezové hadice a krbová kamna. Dokážeme však obstarat i atypické nerezové díly a speciální kominické potřeby, z nichž řadu nemusíte v naší. Kamnové roury se používají především pro pohledové kouřovody krbových kamen. Roury jsou vyrobeny ze silnostěnné oceli (tzv. černého plechu) o tloušťce mm. Standardně jsou dodávány v černé a šedé barvě.


Jmenovitý průměr (vnitřní průměr) je 1- 2mm. KOUŘOVOD – Ružice komínová 160mm. Koleno 90° o průměru 120mm barvy černé. Její použití je hlavně potřeba tam, kde je svislý průměr komína větší, než.


Komínová redukce bývá vyrobena ze speciální nerezové nebo černé oceli s povrchovou úpravou. Komínové systémy Komíny CZ, výroba, montáže komínů, opravy nadstřešních částí, akční ceny komínů pro každého, keramické a nerezové komíny. Příslušenství pro krby a kamna koupit o objednat u OBI.


Hrají důležitou roli při odvodu spalin od spotřebiče paliv. Při odvodu by nemělo docházet k velkým ztrátám tlaku a tepla a proto by měly mít kouřovody co nejméně změn směru. Materiál : ocelový plech DC01. RO Komínové klapky - černé odkouření tl.


Redukce pro napojení černé kouřoviny KOMÍN KERAMICKÝ PRO KONDENZAČNÍ KOTEL Oválné vložky v tl.

Sortiment ocelových kouřovodů zahrnuje roury , kolena i nastavitelná kolena, dále růžice, zděře, redukce, atd. Certifikace na černé uhlí. Poradenství, rychlé doručení a kvalitní servis od nás je samozřejmostí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vše pro levný a kvalitní komín, zděné i nerezové komíny, certifikované systémy a kusový sortiment pro váš komín. Bohaté příslušenství, odborné poradenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky