úterý 20. září 2016

Staré smaltované nádobí

V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Samostatnou sběratelskou kapitolou jsou také staré smaltované reklamní cedule.


Za každou nabídku budu rád a po domluv. Popis: Prodám kusy stareho smaltovaného nádobí. Velký hrnek cca 1litr, trychtýř a mléčenku.

Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Předměty z kovů Pánve, hrnce, kotlíky. Vyrábíme pro vás dokonalé smaltované litinové nádobí , prověřené jak historickými zkušenostmi, tak soudobýmí šéfkuchaři a spokojenými zákazníky. Smaltované litinové nádobí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů smaltované nádobí.


Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Tyto staré materiály, které se využívaly v minulosti, si určitě také získají vaše srdce a mile rádi je ve své kuchyni uvítáte.


Ve Westwing rádi objevujeme poklady.

Objevte je společně s námi. Naším největším přáním ve Westwing je, aby se smaltované nádobí navrátilo zpět do kuchyní. Křehké smaltované nádobí. Staré smaltované nádobí se stalo vyhledávaným sběratelským artiklem mnohých chalupářek. Pravý smalt má výborné tepelné vlastnosti, kdy je teplo v nádobí rozvedeno rychle a rovnoměrně.


Na druhou stranu jeho velkou nevýhodou je, že nemá nepřilnavý povrch a pokrmy se v něm snadno připálí. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Hnědé kbelíky nemají ucho. Cena hnědý kbelík-70kč 1ks. V této kategorii sb ěratelství naleznete staré či starožitné reklamy, reklamní cedule, obaly, víčka a jiné staré reklamní předměty. Pokud chcete rozšířit své sbírky nebo naopak nabídnout něco ze svého sběratelství reklamních cedulí, obalů a jiných reklamních předmětů, na našich stránkách pro to máte ideální podmínky.


Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost. Vyrábíme veškeré smaltované cedule, uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby. Ačkoliv vychází z tradic, skví se novými vzory, sympatickými tvary a praktickými doplňky.


Takzvané plechové nádobí prošlo rukama snad každé kuchařky a kuchaře. A stále se těší velké oblibě. To, co zaujme na první pohled je design, který mimořádně.


Máte doma staré smaltované nádobí , které se už nehodí na vaření?

Udělejte si z něj květináče. Na podzim mě kamarádka Markéta vylákala na nedaleký Auto-moto-cokoli blešák do Studence. Pověste si na stěnu naše půvabné, klasické, nástěnné hodiny. Existuje celá řada nádobí , ale v poslední době se firmy vracejí i ke staré dobré klasice, kterou používali prarodiče. Doba dodání: dostupný do dnů Přesné kvalitní barevné husté textilní autokoberce vhodné do automobilů pro tuning a prezentaci.


Autokoberce vysoké kvality jsou v různých barvách viz foto. Materiál je ze zastřiženého hustého vlasu, vyniká snadnou údržbou, sametovým vzhledem a dlouhou životností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky