pátek 2. září 2016

Plynový sporák gastro

Plynový sporák gastro

Gastro sporáky jsou pro restaurace a další gastro provozy jedny z nejdůležitějších přístrojů, na kterých se rozhodně nevyplatí šetřit. U nás si vyberete z široké nábídky profi sporáků pro restaurace, školní jídelny a další gastro provozy. Tento model je vhodný do menších kuchyní. Složení hořáků je 3× 3kW, 1× kW, 1× kW. Zařízení má výkonné hořáky na 5kW, lisovanou horní desku a robustní nerezový rošt.


Výkonné profi hořáky až kW a velké trouba zajistí přípravu teplých jídel pro Váš gastro provoz. HE 5-ti hořák s elektr. Vařící plotna je vhodná pro přípravu velmi chutných pokrmů z tradiční kuchyně.


Nepřímé zásobování teplem je vhodné zejména při přípravě omáček a pokrmů, které potřebují pomalé vaření při konstantní teplotě. Ale ani sporák však zcela neodolal tlaku doby a najdeme ho dnes v mnoha obměněných nebo nových podobách: plynový (s výkonnými hořáky nebo tálový), elektrický klasický plotýnkový, sklokeramický, indukční… Velkokuchyňské spotřebiče se vyrábějí jako samostatně stojící nebo pro sestavení do varných bloků, což je. Rovná varná plotna s výkonným středovým hořákem 13kW. Vhodná pro přípravu velmi chutných pokrmů z tradiční kuchyně. Připravili jsme pro vás speciální akci!


Plynový sporák gastro

K vybraným konvektomatům RedFox nyní od nás získáte zcela zdarma kvalitní podstavec pod konvektomat. Stačí si vybrat a objednat konvektomat, který je označený žlutým štítkem Dárek zdarma a zdarma vám k němu pošleme podstavec. Nabízíme široký sortiment a výborné ceny. Výhodná chladící technika.


Profesionální gastro vybavení. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice, mrazá. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Kombinovaný sporák REDFOX. Stolní sporák SP GL. Prodám nové gastro hrnce s poklicí, s vícevrstvým dnem, vhodné pro elektrický, plynový a keramický sporák , některé i pro indukční sporák.


Dostupné (ceny s DPH): - Kapacita 1L - € - Kapacita L - € - Kapacita 1L – 2€ - Kapacita 1L - 3€ Pokud máte zájem o podrobnosti,. Sme zameraní na predaj profesionálnych gastro zariadení ako rúry, sporáky, konvektomaty, umývačky riadu, vákuove baličky, profesionálne chladničky a mrazničky, nerezový nábytok. SPORÁKY, Gastro -netshop.


Počet hořáků každý o rozměru 2x 6mm. Příprava jídel přímo na plameni je u všech kuchařů nezbytná pro zdůraznění tradičních kulinářských dovedností. Tento web používá soubory cookie. Plynové sporáky, Gastrodiskont.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


Nerezový rošt je robustní. Horkovzdušná elektrická trouba s výkonem kW. Sporák plynový SPSL-G.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky