čtvrtek 22. září 2016

Porcelánové talíře bazar

Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jeden má malý otluk-foto.


S otlukem-40kč, s barevným okrajem, více malovaný-150kč, další dva 65kč-ks. Další také nabízím, jeden na podstavci, mělké talíře , malé podšálky i velké podnosy. Kvalitní český značkový porcelán - značka Thun - karlovarský porcelán, talíře jsou ještě v originálním obalu, v perfektním stavu. Popis: malovaný, zlacený, sběratelský kus průměr cm. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Inzerát porcelánové talíře v okrese Hlavní město Praha, cena 500Kč, od LLevne na Sbazar. Popis: Všechny talíře jsou určeny na zavěšení na zeď, průměr 2cm. Osobní převzetí Praha 3- Metro A-Želivského (platba při předání) nebo zaslání poštou (platba předem na účet). Dům a zahrada - Porcelanove talire bazar.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Porcelánové talíře přizpůsobené na zavěšení-viz foto. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 7Kč Od 7Kč -Hledat Barva Vzhled hluboké mělké dezertní na pizzu na sushi T. Nacházíte se v kategorii starožitných porcelánových váz a váziček.


Své starožitné vázičky a vázy z porcelánu zde nabízejí starožitníci z celé České republiky i běžní prodejci starožitností a porcelánu. Dětský bazar na webu eMimino, největším portále pro těhotné a maminky. Levné oblečení pro miminka, výbavička, kočárky, autosedačky. Nakupujte a prodávejte i vy, vystavení inzerátu je zdarma.


Ať už tíhnete ke klasickému cibuláku, renesančním růžovým kouskům, nebo jste moderně založeni, jistě si vyberete. Kvalitní porcelánové talíře jsou určeny pro každodenní používání. Léty osvědčené a uznávané značky jako jsou Český porcelán. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Nabízím smaltované hrnce, hrnečky, kastroly, kastrůlky, poklice, porcelánové talíře , talířky, hrnečky, sklenice, struhadla, měchačky, kvedlačky. Talíře bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. PC 591kc nikdy nepouzite, originalne zabalene. Osobni odber v Karlovych Varech nebo posilam Zasilkovnou pripadne postou.


Spekulanti, slevari a hlupaci prosim nepsat, usetrite cas me i sobe. Staré malované porcelánové talíře. Starožitné porcelánové talíře v nabídce prodejců z celé ČR.


Závěsné talíře a jiné porcelánové dekorace u nás nakoupíte levněji, jelikož si naše firma neúčtuje provizi za zprostředkování obchodu. Vybírejte z 1inzerátů. Velmi moderní a zajímavý design, do všech typů gastro provozů – restaurace, hotel, atd. Tři krásné starší porcelánové talíře , nepoužité.


Perfektní stav, průměr 2cm. Talíř s hruškami není z na čený, ostatní ano. To vše Vám dává ideální možnost vybrat si talíře značek Langenthal, Lilien a G. Vložte inzerát do inzerce zdarma, inzerujte keramiku, porcelán.


Prodám pouze jako celek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky