čtvrtek 1. září 2016

Prodám eta 0021

Mnoho ND ETA vedeme skladem. Jedna se točí a druhá nefunkční. Komunikuji pouze po telefonu. Na SMS a e-mail nereaguji. Osobní odběr nebo pošlu dle ceníku České pošty.


Platí do vymazání inzerátu. Náhradní díly na kuchyňský robot ETA 022. ETA 0jako jsou metly šlehací, nádoby, unašeče, těsnění, struhadla, vložky nožové, spojky kloubové a další náhradní díly.


Nové ,nepoužité a zabaleno v originálních krabicích. Prodám nový, nepoužívaný kuchyňský robot zn. Grundig, (nevhodný dárek).


Funkce: sekací nůž, plátkovací a strouhací čepele, hranolkovací nástavec, lis na citrusové plody, multifunkční struhadlo, mixer. Objem hlavní nádoby je litrů. Pro PL-5Pioneer vyvinul pólový, 24-slotový DC servomotor který poskytuje vysoký poměr signál-šum a nízké zkreslení, jaký se používá u dražších modelů. Inzerát Mixer Dily v okrese Ostrava-město, cena 150Kč, od JOSEF na Sbazar. S tímto nástavcem si připravíte domácí těstoviny o maximální šířce 1mm.


Je vhodný ke kuchyňským robotům ETA (Gratus, Gustus, Gratussino, Meno a Mezo) a mlýnku na maso ETA Ambo. Popis: Prodam Nahradni dily k Robotu Pragomix. Chytrá řešení Naše produkty se snažíme navrhovat pro české a slovenské domácnosti s citem pro detail Kvalita Vysokou technickou a užitnou hodnotu produktů ETA zajišťujeme díky vlastní zkušebně domácích spotřebičů a týmu odborníků s dlouholetou praxí. Psací stoj, gril na dřevěné uhlí,AB Trainer, sušička na ovoce, odšťavňovač, kávovar (tchibo), indukční vařič, etagril automatic, fotostativ druopta, kuchynský robot Philips, bombičky CO pánské kolo Author, dámské kolo Favorit, Ložnice - Velká šatní skříň, poslel z bočníma s. Jednoduché použití, stačí zapnout napájení, stisknout tlačítko programu čištění a vypnout jej. Vhodný pro všechny typy tvrdých podlah a koberců s kr.


Auto - Prodam gulieta bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízí srovnání cen produktů a porovnání internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nabízíme kompletní sortiment náhradních dílů i příslušenství na vysavače ETA. Do pohonné jednotky (motoru) kuchyňského strojku ETA 0prodám náhradní díly: kolo vývodu (převodové kolo s osmihranným vývodem kam zapadá hřídel mísy), kolo ventilátoru (převodové kolo rychloběžného vývodu se šikmými zuby), upínání mísy (závit na levou stranu horní desky pro upevnění mísy), unašeč pro kávomlýnek a mixér a náhradní díly na přídavné. Uspořádaná nabídka sáčků do vysavačů ETA. Nabízíme sortiment papírových a syntetických sáčků do vysavače ETA.


V seznamu sáčků do vysavače značky Eta je u názvu vždy uveden typ vysavače, pro který je sáček určen. Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov. Dizajn ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Při rychlém jednání sleva. Pro někoho je to povinnost, aby rodina měla co jíst, pro někoho jiného šance, jak popustit uzdu své fantazii a vymýšle.


Poštovné 12- Preferuji osobní předání,poštou posílám pouze po zaplacení předem na účet. Kvalita Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky