čtvrtek 8. září 2016

Nerezový hrnec 200l

Víko je opatřeno těsněním a pákovými uzávěry. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Díky atraktivnímu vzhledu je nerezový hrnec i praktickou ozdobou kuchyně. Nabízíme vám výběr z mnoha různých typů a velikostí nerezových hrnců od předních výrobců, kteří díky svým dlouholetým zkušenostem zaručují, že se svým novým nerezovým hrncem budete opravdu spokojeni. Z leštěné oceli pro hygienické a odolné použití Objem 1litrů. Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce, ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni. Zásobník horké užitkové vody se provozuje na tlakovém principu, čímž může obsluhovat několik odběrných míst.


Tento moderní, nerezový hrnec je prfektní pro každodenní vaření. Na bocích má dvě nerez. Poklička má také dírky pro.


Hrnec SmartCOVER má unikátní poklici, která je přizpůsobená snadnému cezení a její pružný okraj slouží pro odkládání náčiní při vaření. Hrnec od značky Tescoma lze použít na všechny typy sporáků a jednoduše jej můžeme mýt v myčce na nádobí. Sada hrnců nerezových 3vrstvých, dílná, STEIN. Nerezové hrnce a nádoby, Onpira.


Banquet 10dílná sada nerezov. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Jednoduchá obsluha Hrnec je výborný, chytrý, vůbec se s nim nebojím vařit. Přidat hodnocení Proč právě Aston Proč právě nádobí Aston.


Ušetřete při opakovaný. Prodám kompletní funkční pivovar 200l. Skládá se 1x200l nerez varna s míchadlem, jímkou a bezdrátovým teploměrem, 1x scezovací nerez nádrž 200l s nerez sítem, stoličky pod hrnce, hořák PB 22kw, chladič nerez ha síto na vaření chmele, 2x kvasná nádrž plast á 135l. K tomu i sla chmel apod.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nádoba na zimní posyp 3plus, 200l bez výsypného otvoru. Vyrobena ze sklolaminátu. Záruka na materiál let.


Vyberte si nerezový hrnec podle průměru, objemu, zaměření nebo značky. Prodam nerezový hrnec o objemu 20l na ohrev a vydej horkych napoju. Německa kvalita vhodny do zatezovych gastro provozu. Sistema Microwave Hrnec na vaření rýže 6l. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


A-DIN-571_8x- nerezový podstavcový vrut Pro vnitřní i venkovní použití např. Sady nádobí, nerezové hrnce, tlakové hrnce nebo třeba rendlíky, pomalé hrnce i rýžovary nakoupíte na FAVI. U nás najdete nádobí z desítek skvělých e-shopů za nejlepší cenu.


Vybírejte si Mlékovary podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky