středa 21. září 2016

Ocílka diamantová

Diamantová ocílka Taidea, oválného tvaru. Díky diamantovému povrchu vhodná i na nože z velmi tvrdých ocelí. Pogumovaná rukojeť, očko na zavěšení ocílky.


Díky oválnému tvaru ocílky je zajištěna vyšší efektivita při broušení. Například diamantová ocílka má na povrchu diamantový plášť pro perfektní broušení a je vhodná na pravidelnou údržbu nožů. Nebo brusný kámen na odstranění drobných poškození a perfektní naostření nožů, který nemusíte předem namáčet.


Profesionálové ostří nože pomocí brousku po každém použití. V domácím prostředí je však jedno využití nože natolik krátké, že jej není nutno ostřit tak často. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Je nutné počítat s tím, že diamantový povrch se používáním obrušuje, stejně tak materiál čepele nože je obrušován. Plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Potřeby pro koně a jezdce, chovatele dobytka, farmáře i drobné chovatele. Pokračovat v nákupu Zobrazit košík.


Chci odebírat newsletter a souhlasím se. Ocílka - diamantová extra jemná. Délka brusné části 2cm. Jemná diamantová ocílka má zrnitost J 240. Rukojeť je vyrobená z vysoce nárazuodolného syntetického materiálu, který je odolný vůči nárazu.


Z hygienických důvodů mezi rukojetí a ocelí není žádná mez. Pohodlná rukojeť je vyrobena z micarty (struktura kompozitního dřeva) pro dokonalou rovnováhu při manipulaci. Kapesní ocílka : Skladná a přenosná! Zavíráním ochráníte brusný kámen před možných poškozením!


Hrubá diamantová ocílka má zrnitost J 180. Victorinox ocílka diamantová 27cm. Nabízíme kvalitní kuchyňské nože ze Solingenu, na které je výrobcem garantovaná doživotní záruka. Také brousky a ocílky, díky kterým snadno obnovíte ostří Vašich nožů. Jsme autorizovaní prodejci značky Wüsthof Dreizackwerk Solingen a nabízíme pestrou nabídku klasických i keramických ocílek různých velikostí a drsností.


Komu se zdá broušení ocílkou složité, může použít kvalitní obtahovací brousek, se kterým to zvládne každý! Základní výbava pro každého, kdo má své kuchyňské nože rád. Tvarovaná rukojeť je na dotek měkká a příjemná do ruky i při delším broušení. Při zaslání na dobírku akceptuje DPD pouze platbu kartou! Nelze tedy platit hotovostí.


V každém případě PROSÍME O PLATBU PŘEDEM, abychom předešli možným komplikacím při doručení zboží. Tento produkt má dopravu zdarma. Objednejte do hod a zboží vám bude doručeno následující pracovní den.


Kvalitní designové kuchyňské nádobí BergHOFF. Nože, pánve, hrnce, pekáče, potřeby pro stolování i další vybavení BergHOFF pro vaši kuchyň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky