čtvrtek 1. září 2016

Kempingová sekera

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Menší sekera vhodná pro použití v lese nebo různé práce v přírodě, například pro štípání dříví na táborák. Kovaná oceľová hlava Kompozitná rukoväť je extrémne odolná a ľahká Rukoväť je mäkčená pre komfortný úchop Vyrobené vo Fínsku Univerzálna kempingová sekera vám pomôže nielen v. This video is unavailable. I tak jednoduchý nástroj jako sekera můžeme rozdělit do několika kategorií.


Liší se jednak velikostí, ale především tím, k čemu budete nástroj primárně využívat. Díky tvarování její hlavy ji můžete držet hned nad ostřím, které je většinou °. Hmotnost této sekery činí kg, délka topůrka cca cm. Většinou se vám bude hodit buď univerzální nebo štípací sekera , a to buď lehká, nebo střední s delším topůrkem a větší hmotností.


Sekery Fiskars jsou mezi kutily i profesionály životním pojmem až let záruka. Vybírejte si Sekery podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Prihlásenie Registrácia. Obchodné podmienky Informácie o cookies.


Kempingová sekera

Kempingová celokovová sekera Ochsenkopf - kg. Hmotnosť sa pohybuje medzi 3- 7g, dĺžka poriska - cm. Menšia sekera vhodná pre použitie v lese alebo rôzne práce v prírode, napríklad pre štiepanie dreva na táborák.


Sekerku vďaka jej veľkosti ľahko uložíte do batohu, alebo si ju môžete pripevniť na opasok pomocou krytu ostria, ktorý je súčasťou dodávky. Topůrko je v hlavě fixováno pomocí klínků (dřevěného a kovového) pro bezpečnější upevnění. Sekyrku díky její velikosti snadno uložíte do batohu nebo si ji můžete připevnit na opasek pomocí krytu ostří, který je součástí dodávky.


Kempingová sekera

Dlhodobo najobľúbenejšia a najpredávanejšia značka sekier po celom svete. Sekera je dodávána s plastovým pouzdrem pro větší bezpečnost a ochranu před ztupením. Univerzální nůž je odolný vůči zkroucení, ale současně dostatečně pružný pro skvělý řezací výkon. Jeho mm čepel z kvalitní oceli poslouží při běžném i náročnějším řezání a ergonomicky tvarovaná rukojeť má vršek. Sekera Fiskars Xje malá, lehká a účinná sekera.


Má tenkou širší čepel, která je vhodná k odvětvování stromů a na další lesní práce. PTFE kluzná povrchová vrstva chránící proti korozi a snižující tření. Snadno se přenáší v batohu nebo na opasku. Lehké topůrko z kompozitního.


Kempingová sekera

Kvalitní univerzální sekery Fiskars. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší v batohu nebo na opasku.


SEKERY HUSQVARNA A OCHSENKOPF: CHROME NEWSLETTER. Velice krásná příruční sekera z nerezové oceli, s dřevěnou rukojetí a taktickým pouzdrem! Sekera HUNTER WILD je kempingová jednoruční sekerka menších rozměrů, která je však vyrobena tak, aby práci zastala jako sekera větší! Porisko z trvanlivého polyamidu FibreComp vystuženého sklennými vláknami, zakončené mäkkým, protišmykovým oranžovým elastomerom.


Ostrá čepeľ zo špeciálnej uhlíkovej ocele je kovaná v zápustke a. Porisko je odolné proti vlhkosti, suchu aj veľmi studenému počasiu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky