pátek 16. září 2016

Candy aquamatic 3 návod

Automatická pračka CANDY Aquamatic AQUA 10dF bílá. Aqua 100F compact washing machine great for small spaces. Programmes including wool and delicate cycle. Delay start so you can take advantage of cheaper electricity tariffs, or have your laundry ready when you return home, and a minute rapid cycle for users in a rush! Credit to Stephen for collecting it for me.


Same as my white one, only this is older, has an older pump with cooling fan and it has the prewash slot in the soap tray.

Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie.


How to put Maytag Washer into Diagnostic mode and run a test cycle. Whirlpool Amana - Duration: 5:52. There is the possibility to grab it and take it home with me! Candy Group Washer User Manual. AQUAMATIC Washer pdf manual download.


Free Shipping Available.

Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Welcome to the club and liking the wee Aquamatic ! Very cute machines and always wanted one as a kid to go alongside my own Creda 2Compact. I had to wait another years though, before getting my own Aquamatic. Mine is a little older than yours though - I think its your machines Granda judging Aquamatic , Aquamatic to Aquamatic 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály.


Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Dobré je, že uživatelé, kteří o tento zvukový signál nestojí, jej můžou u některých praček vypnout, takže spoustě z vás rozhodně jeho nepřítomnost chybět. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vážení zákazníci, u nás stále nakoupíte.

It is the smallest, but with kilos wash, with a front door washing machine I could find available on the market. Since I changed it I even realised I have some spare room for other little things ( which, in a mini kitchen, is a luxurious sensation). Návod a manuál k pračce. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. NFC technologie Kromě 2D.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky