pátek 23. září 2016

Silikonová podložka na válení

Silikonová podložka na válení těsta - Kaiser. Podložka má nepřilnavý povrch. Slouží pro ochranu stolu při přípravě těsta, stejně jako při přípravě sladkostí a cukrovinek. Může být použit přímo v tro.


Snadno a bez lepení se na ní Valko těsto, jednoduše se čistí, neklouže a neváže pachy. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Tato tenká, silikonová podložka je odolná vůči vysokým teplotám (až 2°C). Navíc a je nepřilnavá, tudíž žádný tuk ani olej není potřeba! Dá se skládat a rolovat, vždy se vrátí do původního tvaru.


Skvělá i na válení těsta. Navíc je velmi snadná na údržbu, stačí jednoduše otřít a můžete péct znovu. Vhodné k použití místo pečícího papíru vebo pro válení těsta. Na podložce můžete vyvalovat modelovací a potahovací hmoty nebo různá těsta. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Naše podložky jsou vyrobeny z trvanlivého silikonu. Kč Poslední kus za tuto cenu! Silikónová podložka na vaľkanie cesta je vyrobená z kvalitného silikónu.


Toto označenie nám pomôž. Drewmax GD2- Kuchyňský vál velký z bukového dřeva š. Můžete s ní vyložit plech při pečení a nikdy už nemusíte utrácet za pečící papír. Na formě můžete vyválet i těsto či fondán. Díky nepřilnavosti silikonu se vám na ní nic nepřichytí. Modrá silikonová podložka Joseph Joseph Roll-up.


Protiskluzová silikonová podložka na válení těsta od značky Joseph Joseph vám zpříjemní každé pečení. Práce s těstem vám půjde společně daleko lépe od ruky a ještě ušetříte místo v kuchyni. Nevýhody klasického dřevěného válu zná každá hospodyňka: špatně se s ním manipuluje, při válení těsta klouže po kuchyňské desce, těsto se k němu přilepuje, vál se špatně čistí, musí se sušit a hlavně je neskladný. Upřímně musím říct, že radši využiju papír než toto umývat :-) Spíš bych o tom přemýšlela, když se to dá využít jako. Praktická silikónová podložka na vaľkanie cesta s rozmermi × cm.


Vďaka tejto doske sa Vám bude s cestom skvele pracovať a zabránite lepeniu cesta na dosku. Skladná a praktická silikonová podložka na válení těsta značky Cake Boss. Zvolte si požadovanou velikost těsta nebo fondánu a pak jen jednoduše použijte předkreslenou rysku o velikosti 1 2 a cm. Velkou výhodou podložky Cake Boss je to, že lze snadno smotat a uskladnit. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi.


Nakoupíte, vyzkoušíte a zaplatíte do dní Nově můžete platit Twistem. XL silikonová podložka - Kaiser. Vrchní strana s nepřilnavým efektem, spodní strana protiskluzová – tato silikonová pečicí podložka pro opakované použití je opravdu dobrá.


A její ohebnost je dalším plus: Zabírá minimum místa a perfektně se hodí k válení těsta, přitom pracovní plochu není třeba poprašovat moukou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky