pondělí 5. září 2016

Čištění výparníku sušičky

Základní údržba sušičky prádla. Při pořizování sušičky pravděpodobně všichni spoléháme na to, že nám nějaký ten rok vydrží. Přece jen nejde zrovna o malou investici.


Ke správnému fungování a dlouhé životnosti sušičky je ale potřeba také pravidelná údržba tohoto spotřebiče. Naštěstí jde zpravidla o.

Jak rychle vyčistit jemný výměník sušičky , aby tolik nežrala, prádlo bylo voňavé a opravdu suché. Vlákna z oblečení odsajete a tím si snížíte množství alergenů doma. Snadné čištění filtru i výparníku. Senzor teploty výparníku. Po mokrém čištění je třeba filtry na textilní vlákna vysušit.


Pak je třeba sušičku kompletně rozebrat, jednotlivé komponenty očistit. Zabráníte tak zbytečnému poškození spotřebiče. Ujistěte se, že vybraný model sedí k servisnímu kódu vaší sušičky.

Návod na čištění spodního filtru. Najdete jej ve spodní části spotřebiče, schovaný za plastovým krytem. Má trojúhelníkovitý tvar a obsahuje molitanovou pěnovou vložku pro zachycení. Chtěl bych se zeptat na čištění výparníku u sušičky AEG - jakým způsobem anebo čím se to dá vyčistit.


Ty jemné mikro filtry jdou čistit v pohodě, prach a znečištění se stáhne rukou, ale jak vyčistit ten výparník? Jak správně čistit sušičku prádla. Máme pro vás rady a tipy, jak sušit prádlo v sušičce, abyste benefity tohoto skvělého spotřebiče využívali naplno a zároveň se vyvarovali neho jako je srážení prádla v sušičce či zničený potisk na tričku. V novém videu se dozvíte jak vyčistit prachový filtr u sušičky Whirlpool z řady Supreme Care a komerčním označením HSCX, který má nově pěnový filtr po stranách zkosený. Ideální čas na čištění sušičky – odmění se vám dobrým výkonem a úsporou energie.


Pravidelná údržba kondenzační sušičky se vyplatí. Zanedbaná domácí údržba bývá nejčastější příčinou zbytečných závad sušiček. Přitom stačí dodržovat. Já mám právě tu sušku tak vysoko, že na displej nevidím tak ani nevím, kdy co tam svítí.


Plech, to nevím, který myslíš…ale ty věci co jsou ve spodní části sušky - tuším nějaký filtr (něco jako houba) a pak nějaký plasty, tak to jsem čistila jen jednou a drhla jsem to kartáčkem. Při koupi nové sušičky vždy uschovejte návo ve kterém můžete najít užitečné rady, jak v jakých situacích postupovat. Jestliže je prádlo po skončení sušícího programu stále mokré, možná je zanešený filtr nebo chladič sušičky.


Na vině může být i příliš velké množství prádla.

Velikost a typ sušičky. Můžete si pořídit jak sušičku, kterou jednoduše umístíte na vaši pračku s předním plněním, případně samostatně stojící zařízení. Při výběru sušičky prádla hraje hlavní roli kromě ceny především velikost prostoru, do něhož chcete přístroj umístit. Další možností je nákup.


Dášo díky a zkrátila se vám po vyčištění doba sušení ? Uvažujeme o této sušičce , ale u předchozí (bez tepelného čerpadla) se přes. Podívejte se na jejich rady. Kondenzační sušičky s tepelným čerpadlem. V současnosti snad nejrozšířenější, jde o celoevropský trend. Zbytkové teplo ze sušení prádla ohřívá studený vzduch a nejde ze sušičky ven, oproti technologii využívající takzvané topné těleso to znamená až několikanásobně větší úsporu na odběru elektřiny ze.


Vzhledem k přibývajícím reklamacím sušiček s tepelným čerpadlem, jsme pro Vás připravili článek, ve kterém se dozvíte princip sušení, fakta o nevhodném používání, špatném čištění a jak se tyto závady projevují na funkčnosti sušičky. Na rozdíl od konvenčních sušiček nevyužívají naše sušičky s tepelným čerpadlem k ohřívání vzduchu energeticky náročné topné tyče. Místo toho používáme tepelné čerpadlo.


Tato inovativní součást šetří a znovu využívá odpadní horký vzduch, který poskytuje většinu potřebné energie k dalšímu procesu. Cisti se jenom ten filtr pred tou mrizkou. Nevim, z jakeho materialu filtr mate, ale ja zazila dva typy - jeden jakoby molitan, to byla otava to cistit, musel se vyprat a stejne propoustel, u dalsi susky mam filtr ze stejneho.


Vybírejte si Sušičky prádla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky