středa 21. září 2016

Opravy praček praha 6

Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Většinu oprav zajistíme nejdéle do hodin od Vašeho zavolání. Pračky opravujeme v Praze už let. Opravujeme pračky všech značek.


Možnost online objednání.

Praha a okolí od 50kč. Hledáte rychlého a schopného opraváře? Nemáte čas odvézt svou pračku do opravny? Není nic jednodušího než zavolat nám! Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PRAČKY A MYČKY. Pracovní den předem odpoledne upřesňujeme rozmezí dvou hodin, kdy přijede technik a je třeba zůstat doma. Provádíme opravy elektrospotřebičů, jako jsou např.


Tento směr jezdíme pravidelně každé úterý a čtvrtek.

Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost. Zákazník je dopředu vždy seznámen s předběžnou. Domluvíme si s Vámi nejbližší volný termín dle Vašeho přání.


Zajišťujeme také opravy u větších organizací - divadla, školky, hotely atd. Volejte pište kdykoli, jsme tu pro Vás! Nabízíme opravy praček , myček, chladniček, mrazniček a dalších domácích a kuchyňských spotřebičů. Se všemi těmito neduhami Vašeho spotřebiče si dokáži poradit.


Václav Jakoubek - EXPRES,. Máte rozbitou pračku či jiný elektrický spotřebič. Máme bohaté zkušenosti se servisem bílé techniky a nabízíme příznivé ceny oprav, pračky, myčky, sušičky, trouby, varné desky, mikrovlnky. Ke značkám následujících spotřebičů jako je.


Poskytujeme pozáruční servis na pračky těchto typů značek. Veškeré naše služby poskytujeme za příznivé ceny. Servis a opravy pracích praček. Nevyhazujete vaše pračky, myčky, sušičky. Odhadní ceny sdělené při objednávce, ve většině případů nepřekračujeme.


Bližší informace o opravách praček i dalších domácích spotřebičů vám rádi poskytneme na našich kontaktech.

Je možné se dohodnout i na jiné. Naše služby poskytujeme přímo u zákazníka. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Nabízím prodej, servis a opravy automatických praček a poradenství při výběru pračky. Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky