středa 7. září 2016

Prodám párkovač

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Sendvičovače a topinkovače. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

LUXTRONIC HDM40R, pro 1-párků, trn z nerez oceli pro ohřev rohlíků, součástí je nástavec pro vaření 1-vajec. Používán pouze jako náhradní, stáří cca dva měsíce, stále v záruce,jako nový! Same Day Dispatch Mon-Fri Up To 4pm. Je ve výborném stavu, bez jakéhokoliv poškození, nebo vady.


Technicky popis: Zařízení slouží k rychlé přípravě párků v rohlíku. Párkovač byl používaný měsíc i když je jeho stáří roky. Model v celonerezovém provedení, skleněná nádoba, nerezovým košem.


Tři nerezové opékací trny.

Nevhodný dárek, použit asi 3x. Vybaven dle hygienických norem - lednice, umyvadlo s průtokovým ohřívačem atd. Gastro párkovač ,má termostat na vodu, možnost zapnutí dvou nebo čtyř bodaku. Byl použitý maximálně třikrát. Platba pouze předem nebo osobní převzetí.


Jedná se o kombinaci plynu a elektriky, takže v případě vypadnutí elektriky je možno dále prodávat na plynových spořebičích. Model bez trnů pro úpravu rohlíků na hot dogy – pouze ohřívá párky. Auto je kompletně vybaveno zařízením k okamžitému prodeji rychlého občerstvení.


Nabídka kraj: Zlínský, okres: Zlín Polystyrenová drť - drcený pěnový polystyren jako materiál pro zásypy nebo, pro izolaci mezistropních resp. The Products For Balancing Candida. Extra Volume Discounts. All Oxygen Products Available. Auto je vybavené policemi a je zde místo na velký fritovací hrnec, párkovač ,. Vše včetně elektriky bylo instalováno před rokem.


Vozidlo je pojizdné, plně funkční, momentálně bez. Jihočeský kraj Podnikatelské objekty. Domácí hotdogovač - párkovač pro 1-párků.

Vertikální, nástrčný trn z nerez oceli pro ohřev rohlíků. Prodám auto na rychlé občerstvení. Varná nádobka s nepřilnavým povrchem. Transparentní, odnímatelný zásobník páry, stupňový spínač. Možnost zapnout samostatně varnou nádobku, či trn k ohřívání pečiva.


Součástí je nástavec pro vaření 1-vajec. Znojmo, inzeráty filtrované podle regionu, InzerceBazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky