čtvrtek 1. září 2016

Hrnec na pomalé vaření recenze

Jedná se o dvouvrstvý keramický povrch, který je až krát odolnější než teflon a dobře odolává poškrábání. Ačkoliv se svět neustále zrychluje, v oblasti vaření se prosazuje spíše opačný trend – raději pomalu, ale zdravě. Zásadní obrat v trendech se logicky projevuje také v nabídce kuchyňského náčiní. Objevují se nové typy pánví a hrnců, mezi nimiž má své pevné místo i takzvaný pomalý hrnec na elektřinu.


Hrnec na pomalé vaření recenze

Pomalý hrnec jen zapojíte do zásuvky, přidáte suroviny a můžete začít vařit. Stačí jen ráno nastavit čas a po příchodu z práce máte připraveno velmi chutné jídlo plné vitamínů, minerálů a velmi potřebných živin. Elektrický hrnec na pomalé vaření si totiž se vším poradí sám. Vaření obvykle trvá od čtyřech do deseti hodin při teplotách okolo °C.


Díky takto nízké teplotě si jídlo zachová potřebné živiny, i tvrdší maso se uvaří do měkka a tekutiny se neodpaří. Jedním z nejdůležitějších parametrů, majících přímý vliv na kvalitu a rychlost vaření , je výkon. Ten by měl přímo souviset s objemem nádoby , jelikož platí, že čím větší objem musí hrnec zahřát, tím vyšší výkon by měl mít.


Jenom pro představu, hrnec na pomalé vaření s nejvyšším výkonem odpovídá příkonu klasické mikrovlnné trouby, přičemž pečící trouby mají spotřebu klidně i dvojnásobnou. Není se tedy potřeba děsit vysoké energetické náročnosti. Pokud plánujete hrnec používat spíše pro přípravu mas v celku je vhodnější sáhnout po oválných či hranatých hrncích, a to z jediného prostého důvodu a tou je větší plocha, díky které vaří přeci jen o něco rychleji. Naproti tomu kulaté pomalé hrnce jsou ideální na vaření polévek, marmelád a omáček.


Velká část elektrických hrnců s pomalým vařením disponuje funkcí časovače, kdy se po doběhnutí stanoveného času přístroj sám vypne. Vybírejte si Elektrické hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Aby se hrnec pro pomalé vaření stal vaším nejlepším pomocníkem, je ale třeba dodržovat několik základních pravidel. Správně zvolte velikost hrnce s ohledem na množství připravovaného jídla – pokud dáte surovin málo, může být výsledek rozvařený, vysušený nebo dokonce připálený, pokud naopak moc, nemusí být vše uvařeno dobře. Recenze pomalých hrnců.


Do testu pomalých hrnců jsme zahrnuli jak hrnce multifunkční, které kromě pomalého vaření umožňují i pečení, smažení, dušení a další, tak hrnce jen na pomalé vaření. Ráno mě probouzí vůně vařeného pokrmu. Stačí pak udělat přílohu a polévku a víkendový oběd je hotový. Můj syn, ale vše vaří v klasickém hrnci (asi hod.) nedále se to chuťově srovnat, dlouhé vaření je mnohokrát lepší.


Dostala jsem k vánocům od rodičů pomalý hrnec , takže v tomto ohledu dlouhé vaření bude určitě dobré, ale nikde a nikdo neporovnává pomalý hrnec a vaření na plynu, které má hodně domácností. Pomalé hrnce vaří za vás, není potřeba je hlídat, při vaření se tak můžete věnovat libovolným jiným činnostem, čímž šetří váš čas. Lze v nich připravit širokou paletu jídel od masa až po dezerty, zároveň není třeba používat téměř žádný tuk. Vše musíte v tomto případě přepínat ručně, tyto modely nemívají časovač, ani automatické vypnutí. Již nemusíte dlouhé hodiny trávit u plotny, nyní stačí všechny suroviny vložit do hrnce a zapnout.


Pokročilé hrnce na pomalé vaření najdete například od společnosti CrockPot. Moderní vakuové vaření. Jedná se o vaření ve vakuu, tedy ve vakuovém sáčku ve vodní lázni při nízké teplotě. Hrnec udělá všechnu práci za vás.


Pořiďte si kvalitní hrnec na pomalé vaření ! Hrnce na pomalé vaření CrockPot. Pomalé hrnce CrockPot mají vyjímatelnou keramickou nádobu, kterou lze použít také na pečení v troubě či mikrovlnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky