čtvrtek 22. září 2016

Plechovy sud

Sud o objemu litrů s odnímacím víkem můžete použít např. Plechové sudy s UN kódem pro neb. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyberajte z inzerátov. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Plastové sudy sú vhodné na skladovanie a prepravu tak pevných, ako aj kvapalných nebezpečných látok. Na základe rozhodnutia Hlavného hygienika SR sú vhodné aj pre plnivá potravinárskeho priemyslu. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky.


Vybírejte z inzerátů. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Sudy jsou vhodné pro přepravu a skladování kapalných látek. Ražení na víku sudu vyznačuje schválení pro přepravu dle mezinárodních přepravních předpisů IMDG-code, RI ADR. Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu.


Objem sudu je 2litrů. Rozměry sudu jsou: 5x 9mm. Sud má odnímatelné celé víko s obručí. Ve dnu sudu jsou malé dírky, nevhodný na vodu.


Sud je lehce kónický a jdou vsadit do sebe, proto v době, kdy nejsou potřeba , nezabírají místo. K výrobě desinfekce v poměru 7:3. K odběru možnost jeden originál zapečetěný plechový sud , obsah 2litrů, datum plnění 23.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zberače dažďovej vody s filtrom na rýchlomontáž sa osádzajú do otvoru vyvŕtaného do zvodovej rúry bez nutnosti jej demontáže. Zberač dažďovej vody na rýchlomontáž je dimenzovaný na strechy do cca m2. Sudy na vodu sú väčšinou vybavené vekom, aby nedošlo k znečisteniu vody.


Výhodou suda na vodu je jednoduchá inštalácia a manipulácia. Sud na vodu umiestnite pod odkvap, prípadne k nemu pripojte zberač dažďovej vody. Plný sud na vodu znamená možnosť zavlažovať záhradu a žiadne zbytočné plytvanie vodou z kohútika. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty.


Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky