středa 28. září 2016

Symboly na pračce candy

Co znamenají symboly na mé pračce ? Pokud si nejste jisti, jaký význam mají symboly na vašem spotřebiči, pomůže vám uživatelská příručka, která. Potřebujete vysvětlení symbolů na vaší pračce ? Stáhněte si návod k použití produktu Candy. Hledáte návod k použití pro výrobky značky CANDY ? Automatická pračka CANDY Aquamatic AQUA 10dF bílá.

Chcete doplnit naši databázi návodů značky CANDY ? Symboly na pračce jsou dost logické piktogramy, které značí tu kterou část pracího programu automatické pračky. Na kterých pračkách je přímo nalepený slovní výklad symbolů, k některým je třeba – alespoň pro první pochopení – manuálu. Jak Vám symboly na etiketách oděvů pomohou vybrat správný program praní? Pokud stále nevíte, co znamenají symboly zobrazené na vašem oblečení týkající se jeho praní a údržby, podíváme se na ně blíže. Vanička s číslem uvnitř značí praní prádla v udané teplotě.


Co ale ty další symboly ? Stejně jako se učíte dopravní značky, učte se i prací symboly.

Jsou na Vašem prádle grafické značky a symboly ošetřování prádla, kterým nerozumíte? Použijte naši tabulku Symboly a značky ošetřování prádla. TIP: Stejně jednoduché jsou i symboly na pračce.


Všechny značky je mívají jednotné, znaky praní prádla na pračce se liší pouze v unikátních technologiích. Například symboly na pračce Whirlpool obsahují i piktogramy pro speciální osvěžující program FreshCare nebo zobrazení aktuální spotřeby EcoMonitor. Díky novému pracímu systému Mix Power System. Každá firma má své vlastní ikony, protože ty nejsou standardizované. Takže na pračce můžete mít vše popsáno slovy, stejně jako jednoduchými ikonkami nebo i složitými obrázky.


Vysvětlení naleznete v návodu pračky. Výzkumy ukázaly, že lidé většinou perou na dva až tři programy, a to ať jich má pračka, kolik chce. Perte maximálně na °C. V tomto případě perte v pračce na °C, omezte množství prádla a neždímejte (nebo jen krátkou chvíli).


Tento styl praní je vhodný pro prádlo ze syntetických vláken. Ikony na pračce určují další a inovativní funkce V posledních letech se pračky - automatické stroje výrazně změnily. Továrny, které vyrábějí tento typ domácích spotřebičů, se neustále mění jak v konstrukci modelů, tak iv jejich vnitřním vybavení.


Tím to ale nekončí, na pračce jsou další symboly. Chrání textil před poničením.

Když ho vyperete na vysokou teplotu, může se srazit. Možná do pračky ani nesmí. Co symboly říkají a jak se v nich vyznat? Známe to všichni, pořídíme si novou pračku a na jejím ovládacím panelu na nás čeká několik na první pohled nerozluštitelných symbolů. Nebojte, nejedná se o jazyk prastarých kultur, kterému už dnes nikdo nerozumí.


Naopak, jdenbsp;o jednoduché symbolické znázornění toho, jaké prací programy vaše. Moderní pračky jsou navrženy tak, aby byly pohodlné pro uživatele a snadno se jim podaří v procesu praní. Někdy je však velmi obtížné porozumět principu provozu nově pořízených zařízení. Většina symbolů na pračku téměř jasné, ale jsou zde i takové znaky, pochopit, jehož účelem není okamžitě pracovat. Moderní pračky nabízejí celou řadu funkcí, které vám usnadní práci a přitom přispějí k efektivnějšímu praní.


Při běžných denních povinnostech však mnohdy nestíháme věnovat patřičnou pozornost symbolům na pračce , a některé užitečné funkce tak ani nevyužíváme, protože nastavujeme programy více méně ze zvyku. Znak uvedený pod symbolem znamená, že na výrobek takto označený se musí mírně mechanicky působit a nebo působení teploty, vlhkosti, pomocných prostředků ap. Výrobek se může vyvářet.


Při praní v pračce se nevyžaduje zvláštní opatrnost. Mechanické působení, máchání bez kontroly teploty vody a. Rozměry pračky jsou důležité zejména v menších prostorech. Raději vše několikrát přeměřte, ať nekoupíte pračku, která se do prostoru nevejde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky