čtvrtek 29. září 2016

Broušené sklo prodejna praha

Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Hlavní město Praha - Najisto. Dekorační keramika a broušené sklo.


Broušené sklo Inzerát byl odebran z oblíbených. Sada broušeného skla Inzerát byl odebran z oblíbených. Fialová mísa z broušeného skla Inzerát byl o.

Na české sklo tak můžete v Praze narazit téměř na každém rohu, ať již ve formě rozkošného náhrdelníku, vázy, vinné sklenky, šampusky nebo čehokoli dalšího. Velkému zájmu se těší klasické české broušené sklo , ale i moderní designové sklo. Praha disponuje řadou galerií, které vystavují a prodávají.


E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna. Nabízíme české křišťálové sklo , cibulák z Dubí, růžový porcelán, šperky, skleničky s krystalky Swarovski. Prodám sadu broušeného skla - Karafa na whisky výška 26cm,menší mísa průměr 21cm,nejmenší miska průměr 10cm,větší mísa na ovoce 26cm.


Skleněná vánoční dílnička nejen pro děti. Budeme malovat vánoční ozdoby, budeme rýt na sklo.

Užijeme si přicházející vánoční období. Můžete si vyzkoušet svou zručnost, vyrobit krásný osobní dárek pro své blízké i nakupovat u nás po celou dobu akce. Nový Bor Lužické sklo LsG ul.


Prokopa Velikého 5otevírací doba: Po - Pá - hodin pouze výdejní místo. Jeho kvality spočívají v kombinaci výjimečného lesku a tvrdosti, které umožňují ruční broušení. Sklo brousíme jak klasickými vzory, tak moderními brusy vlastního designu.


Prohlédněte si náš vlastní design např. Prodej skla, porcelánu a keramiky v Praze a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Prodejna skla SKLÁRNA Floriánova Huť, Dům porcelánu Praha , s. Atelier Petr Vydra - ryti a pískování skla ( portréty na sklo a náhrobní desky ),. Prodejna se nachází v srdci Evropy, uprostřed Prahy přímo naproti slavnému Staroměstskému orloji.


Výrobky pro krásu, radost a potěšení. Rozvoz po Praze ZDARMA! Motiv Praha , Vídeň, Salzburg, Český Krumlov Zakázková výroba vánočních ozdob, pískovaných sklenic a plaket s motivem Prahy, Vídně a Salzburgu. Dále je možné připravit výrobu dle jiných Vašich přání. Naše prodejna se nachází v centru Prahy, jen pár metrů od Staroměstského náměstí přímo u Týnského chrámu (Kostel Matky Boží před Týnem).


Sklo , popis sortimentu českého skla SKLENICE.

Ve sklárně se vyrábí sklenice mnoha stylů a typů, dle přání a požadavků zákazníků. Historické sklenice - lesní sklo znáte také jako gotické sklo zdobené různými nálepy a ozdobami ze skla. Brousí se také tvary geometrické - hranované sklo , kde je důležitá rovnost povrchu jednotlivých stran těles a objektů. Seznamte se s nabídkou nejznámějších českých skláren.


Sklenice na víno, pivní sklenice, sklenice na whisky, skleničky na nealko, koktejly a likéry. Dále broušen sklo , skleněné vázy, dózy a mísy z olovnatého i bezolovnatého skla od českých sklářů. Objednejte si nyní na Porcelánovém světě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky