středa 14. září 2016

Gastro ubrusy

Restaurační a hotelové ubrusy šijeme z kvalitních materiálů. Vybrat si můžete bavlněné ubrusy i celou škálu ubrusů z teflonu. Látky na ubrusy máme v různých rozměrech, proto dokážeme ušít ubrus na běžný stůl, malé i velké kulaté stoly. Internetové stránky zaměřené na GASTRO vybavení pro hotely, restaurace a gastronomický provoz.


Gastro ubrusy

Pokud se nese restaurace ve světle modré, zelené nebo oranžové, můžete k tomu sladit gastro ubrusy , případně jen ubrusové šály, prostírání, závěsy nebo drobné dekorace na stole. Teflonová úprava zajišťuje velmi snadnou údržbu. Vybírat můžete z mnoha rozměrů, pokud ale požadovaný rozměr n. Svědomitý přístup a především odborné poradenství pro všechny provozovatele restaurací, kaváren a barů.


Nejširší výbeř sortimentu pro gastronimi, stolování, servírování a přípravu pokrmů nabízí rodinná firma SAHM s více jak 1letou tradicí. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage. Kontaktujte nás a my Vám pomůžeme s vypracováním celého projektu včetně zpracování kompletní strukturované nabídky. Papírové ubrusy damaškového vzoru a ubrusy PREMIUM (AIRLAID) dodáváme v mnoha barvách, skládané nebo na rolích. Kvalitní ubrusy na stůl restaurace i jídelny.


Víte že všechny námi dodávané ubrusy mají vodoodpudivou vlastnost? Rozlitou černou kávu, nebo červené víno z ubrusu lehce odstraníte papírovým ubrouskem. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího. Gastro vybavení do restuarací, kuchyní, barů a jídelen. Poskytujeme profesionální servisní služby.


Provádíme instalaci gastro zařízení včetně projektové dokumentace. Chystáte se uspořádat dokonalou svatbu, firemní večírek či událost roku? Nenechte věci náhodě a skočte k nám do půjčovny pro gastro vybavení, cateringový inventář a mobiliář. Gastro textil - ubrusy , dekorace, ubrousky atd… V případě zájmu Vám můžeme zajistit kompletní CATERING , SVATEBNÍ HOSTINU, ŠKOLENÍ A RŮZNÉ SPOLEČENSKÉ AKCE.


Můžeme Vám nabídnout prostory až do velikosti 2osob v blízkém okolí Kladna. Vážení zákazníci, - na základě vládního rozhodnutí jsou kvůli situaci se šířením COVID-omezené platby v hotovosti. Proto jsme od dnešního dne pozastavili možnosti dobírky a platby v hotovosti při převzetí zboží jako ochrana řidičů-kurýrů. Bílý pouze jednobarevný. Vhodné pro denní využití.


V nabídce také ubrousky a metráž. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a anal. Ubrusy s veselým károvým vzorem. Gastro , gastro vybavení, gastronomické vybavení, profesní oděvy. Internetový obchod s GASTRO vybavením pro hotely, restaurace a gastronomický provoz.


Gastro ubrusy

V našem E-shopu naleznete gastronomické vybavení různého druhu a značek. Prostírání pod talíře a příbory má rozměry × 3cm. Slouží také jako dekorace v restauracích, hotelových bufetech, jídelnách, během cateringových akcí nebo firemních. Evolin – revoluce v ubrusovinách. Vyrábí se z obnovitelných zdrojů.


Je nádherně měkký s efektem elegant. JSME POUZE PŮJČOVNA, ZBOŽÍ NEPRODÁVÁME ! Vítejte v našem eshopu - půjčovny rozsáhlého sortimentu gastronomického vybavení, vhodné jak pro cateringové firmy a restaurace, tak pro soukromé osoby na rodinné oslavy. On line gastro bazar, gastrobazar, nerezový nábytek, gastro technologie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky