pátek 2. září 2016

Postavit sušičku na pračku

Jak postavit sušičku na pračku Po nákupu sušičky jsem ji chtěl postavit na stávající pračku , ale nikdo mi nedokázal říct, zda to půjde. Proto jsem napsal tyto řádky a udělal pár fotografií. Neplýtvejte místem v koupelně – díky šikovným mezikusům pračku se sušičkou jednoduše postavíte na sebe. Přečtěte si, jak je vybrat a správně nainstalovat.


Ve hře jsou také mezikusy zdarma.

Výhody mezikusu mezi pračku a sušičku. Pokud chcete postavit sušičku na pračku , abyste ušetřili místo, doporučujeme využít tzv. Některé sušičky jej mají už v příslušenství, případně se dá dokoupit. Mezikus zvyšuje stabilitu celé sestavy a často také mívá posuvnou polici, na kterou si můžete postavit košík s prádlem, když jej vkládáte do. Novou pračku máme cca měsíce a nedávno jsme se rozhodli přikoupit i sušičku.


Celková hloubka pračky je bez koncového převisu cm. Ale nikdo si jaksi neuvědomil, že měřeno u podlahy je to jen 40.

Jde postavit i pračka nad sušičku ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Je určený pro hloubku - cm. Pomocí mezikusu lze pračku a sušičku postavit přímo na sebe a získat tak nejenom úsporu prostoru, ale stejně tak odpadne případná nutnost chodit s vypraným prádlem dále od pračky. Vyniká svojí snadnou instalací a rovněž výsuvným charakterem, který z něj činí i praktickou poličku na odložení vypraného prádla.


Každá sušička sa nedá dať nad každú pračku - najprv musí platiť že pračka je minimálne taká hlboká ako sušička. Mezikus není potřeba, dá se použít i taková ta protiskluzová podložka. Mají jí třeba i vietnamci, různý barvy a rozměry. Dáš na pračku na to sušičku a je to. Jinak jedině sušičku s tepelným čerpadlem, má levnější provoz.


Mezikus umožňuje postavit bezpečně bez dalšího montování sušičku na pračku a významně tak ušetřit místo v bytě. Mezikusy se vyrábějí v řadě rozměrů podle typu pračky a sušičky. Některé jsou vybaveny výsuvnou poličkou, která usnadňuje manipulaci s prádlem.


Samostatnou pračku a sušičku prádla totiž můžeme postavit nejen vedle sebe, ale také na sebe. Ani rozměrnější sety tedy nemusí zabírat zbytečně moc místa. Pokud se rozhodnete umístit pračku a sušičku na sebe, určitě zvažte nákup tzv.

Dobrý den, a není to umístění NAD pračku místo na pračku ? Samozřejmě umístění nad pračku jistě ano, ale normálně postavit sušičku (nebo cokoliv podobného) na pračku , no tak to by mě teda nenapadlo. Zdravím, mám dotaz, zda je možné postavit úzkou pračku na sušičku. Je mi jasné, že z hlediska bezpečnosti to není dobré, ale co kdybych na sušičku vyrobil desku z OSB, tu přichytil ke zdi, aby byla na pevno, a na ni pak pračce vyrobil ohraničení, aby necestovala.


Bližší informace o akci naleznete ZDE. Medzikusy práčka - sušička. Bylo by možné použít BEKO Mezikus pro pračku a sušičku ? Je hodně variabilní jak na hloubku pračky, tak i na umístění nožiček sušičky.


Místo na pračku je většinou zahrnuto přímo v projektu a je zvolené tak, aby umožňovalo bezproblémový přístup k odtokovému potrubí, připojení na vodu i zdroj elektřiny. V případě vymezení prostoru poté záleží také na tom, zda budete mít pračku a sušičku samostatně, nebo ji koupíte rovnou se sušičkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky