pondělí 5. září 2016

Energica zs230b+

Ta se ukládá do sáčku o objemu l. Máme zde pomocníka pro každou hospodyňku do její domácnosti. Zdroj energie síťový 230V Ruční a tyčový vysavač 2vne Typ filtrace sáčkový Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Bez ťažkostí Vás zbaví všetkých nečistôt i prachu, ktorý sa v priestore prirodzene šíri.


Dĺžka kábla metrov a akčný rádius metrov zabezpečujú naozaj pohodlnú manipuláciu.

Jednoduchým ovládaním a ľahkou skladateľnosťou si okamžite. Tá sa ukladá do vrecka s objemom l. Watt teljesítményének és a folyamatos teljesítményszabályozásnak köszönhetően könnyen kezeli még a legrosszabb szennyeződést is. A zsák térfogata liter.


Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy. Zahvaljujući unutarnjoj građi i obliku, usisavač je jednako učinkovit kao i običan cilindrični usisavač.


Tyčový vysavač s výkonem hadicového vysavače. Sáčkové modely vysavače Energica mají antialergické syntetické sáčky s 9 filtrací prachu a skvělým výkonem.

Uporaba je enostavna, za shranjevanje pa potrebuje zelo malo prostora - idealno za tiste, ki živijo v majhnih gospodinjstvih. Vendar se kljub svoji majhnosti, lahko primerja z učinkovitostjo običajnih sesalnikov. Zatočte s prachem jednou provždy. Zahvaljujoč notranji zgradbi in obliki, je sesalnik enako zmogljiv kot običajni cilindrični sesalniki. ELECTROLUX Hubice Energica ZS 230B.


AS 2AEG Vampyrette 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Energica modeli koji koriste vrećicu, imaju antialergijsku sintetičku vrećicu za maksimalnu filtraciju i veliku učinkovitost.


S produživom cijevi možete lako dosegnuti područja is. Electrolux ZS230B alternativy - Heureka. Bez obtíží Vás zbaví všech nečistot i prachu, který se v prostoru přirozeně šíří. Délka kabelu metrů a akční rádius metrů zajišťují opravdu pohodlnou manipulaci. Usisavač je energetskog razreda D. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Kompaktna oblika in pokončni položaj poskrbita, da za shranjevanje sesalnika ne boste potrebovali veliko prostora. Sesalnik ima vgrajene sintetične vrečke za prah s prostornino litra, za dodatno filtracijo pa bo poskrbel mikro. Má pár oděrek od stěhování (viz druhé foto), ale jinak plně funkční a také minimálně používaný.


V prodejnách levneELEKTRO. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky