čtvrtek 22. září 2016

Papírové krabice s víkem dekorační

Dekorační box TimeLife kalkulačka 27x17cm. Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Jsou zde dárkové krabice jednotlivé a dárkové krabice v setu a dárkové krabice skládací. Co vše schovat do krabice nebo boxu.


Kutilům pomohou rovněž s organizací kreativních potřeb, klubíček vln nebo oblíbených časopisů. I do dětského pokojíčku pořiďte malou krabičku pro poklady vašich dětí.

Ideální na kosmetiku, šperky i drobné oblečení. Compactor vám pomůže s organizací domácnosti hravě a rychle. V naší nabídce naleznete rozdělení krabic také dle doporučeného využití, jedná se např.


Kvalitní krabice na chlebíčky nebo zákusky s odklápěcím víkem. Vyrobena z kvalitní bílo-šedé papírové strojní lepenky. Dodáváme v rozloženém stavu.


V aplikaci Packhelp si lehce navrhnete obaly na míru. Doprava zdarma Objednávky od ks.

Podstavec na prsteny Anellio. V každé domácnosti se využijí skladovací boxy a krabice , ať už s víkem , nebo bez něj. Taková krabice uschová spoustu věcí, které nechceme mít na očích, ale potřebujeme v nich mít nějaký systém.


Krabice s víkem na čaj DIY Cassy. Oblíbené jsou truhličky a také sety krabic. Můžeme vám také vyrobit krabici s průhledným nasazovacím víkem.


Věřte, že za pár let vám tyto zapomenuté vzpomínky vykouzlí úsměv na tváři. Kartonové krabice s ornamentem se budou hodit i jako dárkové krabičky. Dřevěné, kartonové nebo plechové. V romanticky laděném interiéru v provance stylu vyniknou plechové boxy s potiskem květů nebo motivů Paříže. Nabízíme Vám papírové krabice s víkem ve velmi kvalitní povrchové úpravě.


Ve víku krabice je vložena pevná transparentní fólie. Při větším odběru využijte zajímavé množstevní slevy. TJENA Tato krabice je dostatečně velká na ukládání her a hraček a dostatečně odolná na každodenní používání.


Pěkná a výrazná krabice – ať už stojí samostatně nebo spolu s dalšími krabicemi ze série TJENA. Hledáte krabice , organizéry nebo látkové boxy, do kterých uložíte oblečení, šperky i boty? Dárková papírová krabice s okénkem M SESTAVENÁ.

Zkrátka spoustu užitečných pomocníků, díky kterým udržíte ve svých věcech pořádek lusknutím prstů. Dóza se dá použít do dětského pokoje pro uschování drobných hraček nebo kdekoli v bytě, kde chcete mít pořádek a věci na svém místě. Celkový rozměr krabice je × × cm. Jsou skvělé na archivaci dokumentů, ukládání hraček i dalších věcí. Seženete je na e-shopu KIKA.


Přírodní dárkové krabice s průhledným víkem a další dárkové obaly – vše s doručením do hodin. Vyberte si u nás vše, co k balení dárků potřebujete. Vrchní díl (víko) je nasunut přes spodní díl (dno) nebo jsou oba díly nasunuty na tělo obalu.


Papírové krabice a tašky Úložné krabice a boxy se postarají o dokonalý pořádek kdekoliv ve vaší domácnosti. Nabízíme kartonové obaly a krabice všech konstrukcí dle katalogu FEFCO nebo individuální řešení obalů na míru. Nádherná krabička ze dřeva s ručně malovanými dekory je určena všechny cennosti a další drobnosti.


Ručně malovaná, dřevěná krabice s dekorem koček je určena pro nejrůznější použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky