pondělí 5. června 2017

Čistící prostředky nanotechnologie

Nano ochrana je revoluční řešení v oblasti povrchových ochran pro většinu druhů materiálů. Ošetřené materiály získávají díky přípravkům s nano ochranou extra hydrofobní vlastnosti, které zvyšují jejich odolnost proti zašpinění a rovněž usnadňují také běžnou údržbu. Naše prostředky jsou účinnější než běžné čističe díky využití nanotechnologie , ale zároveň myslíme na Vaši bezpečnost. Proto neobsahují žádné toxické látky, umělá barviva ani syntetické vůně.


Jsou 1 biologicky odbouratelné. Bezpečnosti jsme podřídili také design našich výrobků, který je jednoduchý, čistý a neláká děti, aby si s lahví hrály.

Nanotechnologie Nano čistící prostředky Nano čistící prostředky Revoluční řešení v oblasti povrchových ochran pro většinu materiálů, které získávají díky přípravkům s nano ochranou extra hydrofobní vlastnosti, odolnost proti zašpinění a rovněž usnadňují také běžnou údržbu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Přírodní čisticí prostředky ,Impregnace na kůži a textil ,Impregnace na sklo a pev. Nano pěna čistí, leští, impregnuje a konzervuje nejrůznější nesavé povrchy. V jednotlivých produktových řadách Nasucho, Namokro a Tekuté sklo vám představujeme mimořádně efektivní způsob, jak oživit povrchy, dodat jim zrcadlový lesk nebo jak účinně ochránit.


Hodnocení produktu:.

Má výborné čistící ,odmašťovací a leštící vlastnosti. Cílem je jedinečná ochrana různých povrchů prostřednictvím multifunkčního zušlechtění povrchu na bázi chemické nanotechnologie. Patříme celosvětově k jedněm z prvních firem, které se zabývají výzkumem a distribucí impregnací na bázi nanotechnologie. Nabízíme Vám celou paletu nano-impregnací pro použití v. Ekologické čistící prostředky.


NANOTECHNOLOGIE - ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY - BestClean. Vysoká koncentrace a snadné ředění. Ochrana povrchů proti usazování nečistot.


Odstraňuje mastnotu, prach, drobné minerální usazeniny a další nečistoty. Vhodné pro materiály jakými jsou např. Nanotechnologie narozdíl od běžných impregnačních přípravků nepracuje na úrovni molekul, ale na atomární úrovni, proto má účinější odpuzovací efekt. Kouzelná čistící nano houbička Original - balení ks. Kč Nano impregnace betonu a kamene 2ml.


Domů › Čističe a pasty. Univerzální čistič Odstraňovač vodního kamene Čistící na. Impregnace autoskel Percenta je krycí vrstva na bázi chemické nanotechnologie a umožňuje velmi dobrý efekt vytváření kapek, usnadňuje odstraňování nečistot, mušek, ledu a jiných nečistot ze skla. Námi nabízené „Nano ošetření skla pro lepší viditelnost způsobuje, že voda a sněhové vločky jsou okamžitě.


V našem eshopu můžete vybírat ekologické příznivé prostředky pro váš vůz.

Inovativní technologie vám dává k dispozici mimořádné prostředky pro údržbu a péči o povrch auta. V řadě Basic, Profesionál a Ultra nano představuje jednoduchou, rychlou a efektivní autokosmetiku, která odstraní ze všech neporézních povrchů odolnou špínu, mastnotu, zbytky hmyzu. Nano pěna zároveň se snadným vyčistěním dodá povrchu na několik měsíců i účinnou ochranu před znečistěním a vysoký lesk.


Kde koupit nanoimpregnace ? Hydrofobní a olejofobní impregnace na bázi nanotechnologie - vodoodpudivá úprava. Přípravky na sprchové boxy, snadné čištění koupelen, easy clean, Hydrofobní impregnace na sklo a sanitární keramiku na bázi nanotechnologie - ochrana sprchových koutů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky