středa 28. června 2017

Plastové kelímky na víno

Plastové kelímky na víno dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastové kelímky na víno za TOP ceny nebo plastové kelímky na víno pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte plastové kelímky na víno za nejnižší ceny a nebo plastové kelímky na víno pro pohodové oslavy, párty a další akce.

Prodávame vratné plastové kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo, plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno , vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře. Zároveň ale výrazně snížíte náklady oproti pořízení opravdových skleniček. Nejoblíbenější varianty jsou plastové skleničky na víno a plastové šampusky. Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16.


Dále budeme až do odvolání akceptovat pouze platbu převodem a platbu kartou. Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky. Podívejte se na naši nabídku plastových kelímků.


Zahrnuje standardní kelímky za nízké pořizovací ceny, velmi kvalitní kelímky z materiálu PET, dokonalé plastové pohárky na alkohol nahrazující sklo a Party kelímky s pestrými potisky.

Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás plastové kelímky na víno za férové ceny, případně plastové kelímky na víno pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. Set plastové skládací skleničky na víno a provzdušňovač. Sklenice na víno plastová Arcoroc Outdoor Perfect 3ml, velmi kvalitní provedení, robustní, ideální pro venkovní použití např.


Jsou oblíbené k podávání limoná ovocných šťáv i alkoholických nápojů - piva v případě větších kelímků, slivovice, vodky a jiných tvrdých alkoholických nápojů v případě menších kelímků. Každý den stovky novinek v nabídce. Nakupte kelímek na víno l bez registrace. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Mohla bych odseknout, že to první a nejrozšířenější, co se každému vybaví, když se řekne sklenička na víno , ale pro mě na ní je nejzásadnější, že je KULATÁ.


Na plastový kelímek se mi dobře nedívá snad nikdy, takže ten tvar ve mně žádné nadšení nevzbudí. Máme ho pro Vás v krásné bílé barvě. Hrneček na víno Mizu WINE CUP je velmi stylová nádoba na víno či jiné nápoje z ušlechtilé nerezové oceli. Je téměř nerozbitný a výborně padne do každé ruky.


Skvěle se díky tomu hodí na veškeré venkovní akce a je ideální náhradou za jednorázové plastové kelímky. Radomil Šustr- PLASTOVÉ OBALY, tel. Jednoduchý ochranný štít.


Uzávěr šroubovací mm,.

Nabízíme víc než jen klasické kelímky o objemu a l. V našem sortimentu najdete také plastové skleničky na víno , aperitivy a panáky, ale i vratné kelímky na kávu s sebou. Využijete je všude, kde použití klasických skleněných pohárů není vhodné nebo možné - u bazénu, na diskotékách atd. Skleničky jsou praktické při párty na zahradě, u bazénu, venkovních oslavách či svatebních párty v přírodě. VIP CUPS, kelímky , na párty, na svatbu, plastové kelímky , VIPcups.


Elegantní doplněk na zahradní party, piknik či příjemný večer v kempu - sada dvou plastových skleniček na víno Nesting Wine Glass Set od firmy GSI Outdoors. Cestovní plastové skleničky na víno GSI Nesting Wine Glass Set jsou velmi odolné proti poškození. Navíc jsou velmi skladné díky odšroubovatelné nožce. Vratné plastové kelímky Popcup si můžete nejen nechat vyrobit a potisknout na míru, ale můžete si je také výhodně pronajmout. Prodej obalových materiálů přímo od výrobce.


Kelímky - Semoplast - Semoplast.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky