čtvrtek 8. června 2017

Překližka obi

Přejete si rezervovat v jiné OBI prodejně? Jednoduše zvolte jinou prodejnu z dolního seznamu, nebo zadejte Vaše PSČ, nebo Vaše bydliště. Poté se Vám zobrazí přehled všech OBI prodejen ve Vašem okolí, včetně údajů o dostupnosti Vašeho vybraného zboží.


Podkladové desky koupit o objednat u OBI. Příslušenství: dekorační materál, akrylová barva, čirý lak, lepidlo.

Překližky jsou desky složené z několika vrstev dýh. Jednotlivé dýhy jsou na sebe poskládané tak, aby směr let dýh položených na sebe byl kolmý. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí. Dýhy se na sebe lepí vždy v kolmém směru vláken.


Lepení překližky v kolmém směru zvyšuje její pevnost.

Nejčastěji jsou vyráběny z břízy, topolu a borovice. OSB desky, překližky, palubky - Maph s. Vítáme Vás na stránkách naší společnosti. Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr.


Eteriérová baltická překližka u Menarda(supermarket styl OBI ) se zdá být na úrovni. Používá se pro lepení spárovek, k lepení dřeva na jiné pórovité materiály a univerzální lepení (dýha, překližka , dřevotříska, papír, karton). OBI hobby market – Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Prohlédněte si aktuální katalogy a překližka borová 8mm v akci obi od 14. Akční cena v Obi platí od čtvrtka 14.


Oficiální webová prezentace společnosti Agados. OBI a Hornbachu a cena tohoto obchodu vyšla jednoznačně příznivěji. Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem.


Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu. Počet dýh je většinou lichý, ale může být sudý, když se dají dvě podélné nebo příční dýhy (vložky) na sebe. V souvislosti se zmírněním některých vládních opatření se od 9.

Jsou opatřeny fólií, přičemž barva fólie je různá. Tato fólie zajišťuje vodostálost překližky. Protiskluzové překližky. Používají se tam, kde je vyžadována odolnost proti vlhkosti.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do přívěsných vozíků, ložných ploch nákladních automobilů, stavbě pódií a zahrádek. Neuvádím zde klasické hobby prodejny (Hornbach, Baumax, OBI ), kde bývá nabídka celkem omezená (pokud jde o dřevo na další práci) a suroviny dost drahé (ale sem tam se dá něco objevit). Pokud není překližka skladem, dodání do 2-pracovních dnů.


Dokážeme Vám dodat i březové překližky, rádi Vám je naceníme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky