pátek 2. června 2017

Kávovar tescoma monte carlo

MONTE CARLO můžete uvařit ve vlastní režii – stylově, elegantně a kdykoli chcete. Elegantný kávovar z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele vynikajúci na prípravu kávy espresso. Zabezpečené ergonomickými úchytkami zo žiaruvzdorného plastu, ktoré nepália a silikónovým tesnením. Vychutnejte si dobrou kávu nejen doma, ale i na chalupě nebo dovolené s tímto elegantním kávovarem.


Pre bezpečné nalievanie kávy je kávovar vybavený ergonomickými úchytkami zo žiaruvzdorného plastu, ktorý nepáli a silikónovým tesnením. TESCOMA kávovar MONTE CARLO , šálky. V čem je kávovar MONTE CARLO výjimečný? Také byste šli pro šálek dobré kávy světa kraj?


Klasické hliníkové telo kávovaru PALOMA aj luxusné nerezové telo MONTE CARLO , určené obzvlášť na indukčné sporáky, dokáže s kávou skutočné divy, ktoré ocenia občasní konzumenti aj zhýčkaní znalci! Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Skvělý dárek pro milovníky kávy. Stylový doplněk každé kuchyně a praktický pomocník na dovolenou.


Kávovar tescoma monte carlo

Opatřeno ergonomickými. Prvotřídní nerezová ocel dává kávovaru nejen mimořádný lesk, ale rovněž mu propůjčuje ty nejlepší vlastnosti. Potom určite neodmietnete MONTE CARLO , luxusný kávovar , ktorý dokáže behom pár minút pripraviť až štyri šálky toho najdokonalejšieho talianskeho espressa! Jeho absolútnu jedinečnosť. Tento moka kávovar Monte Carlo slouží k přípravě porcí espressa.


Kávovar disponuje ergonomickými úchyty ze žáruvzdorného plastu, které nepálí a silikonovým těsněním. Je vhodná pro použití na plynových, elektrických, sklokeramických a. To ale neznamená, že musí být neskladný a zabírat spoustu místa. Naopak uvnitř je použita matná povrchová vrstva, jež není náročná na údržbu a zajišťuje stále dokonalý vzhled kávovaru beze změn.


Kávovar tescoma monte carlo

Má ergonomické úchyty ze žáruvzdorného plastu, které nepálí, a silikonové těsnění. Můžete jej použít na všechny typy sporáků včetně indukční varné desky. Spodní nádoba obsahuje ventil na. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Cena s DPH: 8Kč Registrovaní zákazníci na. Základom je nehrdzavejúca oceľ. Oceľ vám umožní používať ju nielen na plynovej, sklokeramickej či keramickej varnej doske, ale tiež s indukčným ohrevom.


Ide o elegantný kávovar z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele s luxusným dizajnom. Potrpíte si na kvalitním a voňavém šálku kávy? V tom případě by ve vaší domácnosti neměla chybět moka konvice, která se tohoto úkolu zhostí. Tescoma MONTE CARLO , šálků.


Elegantní kávovar Monte Carlo , šálků je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli a je vhodný pro přípravu espresso kávy. Pro bezpečné nalévání kávy je kávovar opatřen ergonomickými úchyty ze žáruvzdorného plastu, který nepálí a silikonovým těsněním. Naopak, vnútri je použitá matná povrchová vrstva, ktorá nie je náročná na údržbu, a zaisťuje stále dokonalý vzhľad kávovaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky