pátek 16. června 2017

Neudorff loxiran mravenčí bufet

Loxiran Mravenčí bufet V místech, kde je problematické používat poprach nebo postřik Loxiranem -S-, je vhodné použít k likvidaci mravenců Mravenčí bufet. Doplňovací návnadová dóza je přímo určena k odstranění mravenců ve vnitřních prostorech a venku na terasách a balkonech. Mravenci přijímají návnadový roztok velmi dychtivě a odnášejí ho do mraveniště, kde jím krmí dělnice, larvy a královnu. Tím postupně dochází k vyhubení celého mraveniště. NEUDORFF Loxiran - mravenčí bufet , náhradní náplň V místech, kde nelze použít sprej proti hmyzu, oceníte tzv.


Jedná se o nádobky s účinnou látkou, kterou si hladoví mravenci odnáší do svých obydlí. Veškeré informace o produktu. Náš vyhledávač výrobků vám pomůže najít vhodný přípravek. V každé oblasti můžete vyplnit vždy jednu rubriku. Dózy vám doporučujeme umístit do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky.


Po požití návnady dělnicemi, larvami a královnou dojde k postupnému. Obsahuje účinné látky pouze přírodního původu. Doporučuje se umístit do blízkosti mraveniš. Roztok obsahuje účinnou látku. Loxiran mravenčí bufet obsahuje dózy, do kterých se aplikuje návnadový roztok, který je součástí balení (ml).


Vyhubí celé mravenčí společenství! Nákup bez rizika: dní na vrácení. Chrysanthemum cinerariaefolium). Relaxing Harp Music #127925; Peaceful Birds Sounds, Stress Relief Music (Forest Light) - Duration: 3:01:22. Dózy je třeba umístit do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky.


Nedávejte dózu na přímé slunce. Tam jím pak krmí dělnice, larvy i královnu, a tím se vyhubí během až týdnů celé mravenčí společenstvo. Dózy se musí kontrolovat a jakmile je návnada spotřebovaná, je nutno mravenčí bufet doplnit.


Vhodné na terasy, balkóny a do obytných prostor. Bez syntetických látek. Dál už hledat nemusíte! Náhradní roztok k nakapání do návnadových dóz.


Neudorff Loxiran - mravenčí bufet ks. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pre veľkoplošnú likvidáciu mravcov je vhodný postrek alebo posyp prípravkom proti mravcom Loxiran S. Likviduje všetky druhy mravcov. Návnadové dózy Loxiran mravčí bufet umiestnime do bezprostrednej blízkosti mraveniska, alebo priamo na mravenčí chodníky.


Dózy s návnadou nemajú byť pokiaľ možno vystavené. Identifikátor výrobku: Loxiran - Mraven čí bufet 1. P říslušná ur čená použití látky nebo sm ěsi a nedoporu čená použití Insekticidní návnadová dóza 1. Podrobné údaje o dodavateli bezpe čnostního listu Výrobce: Jméno nebo obchodní jméno: W. Charakteristika produktu. Náplň s přírodním insekticidem je určena k odstranění mravenců na terasách, balkonech a obytných prostorech. Přípravek je šetrný k životnímu prostřed. Balení pro neprofesionální použití.


Mravenci se stávají obtížnými, pokud si vytvoří mraveniště v blízkosti našeho obydlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky