úterý 13. června 2017

Magnetická lišta na nářadí

Magnetická lišta na nářadí

Magnetická miska s průměrem 1mm na montážní materiál. Miska je opatřena plastovým límcem. Lišta má vysokou nosnost. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok.


Magnetická lišta na nářadí

Přehledně uspořádá kovové nástroje a nářadí. Kč, pouze na ProMistry. Zorganizujte si dílnu přesně podle vašich představ, není nic jednoduššího než zvolit správné množství a délku magnetických d. Silný magnet vše bez problému udrží.


Otvory pro snadnou montáž na zeď. Snadné uchycení │ šetří místo za skvělou cenu na Lidl-shop. Součástí balení není nářadí vyobrazené na fotografii.


Tím je umožneno snadné uchycení kovového nářadí , které je tak v dílně hned po ruce. Nářadí je tak jednoduše a přehledně uspořádané a snadno přístupné. S praktickou magnetickou lištou tectake to nebude problém. Na magnetický držák o délce 60cm pohodlně umístíte kladivo, pilku, kleště, šroubováky, vodováhu a další potřebné nářadí. Vážení zákazníci, náš e-shop jede bez omezení.


Po stranách ma lišta otvory pro připevnění na stěnu. Dlouhá magnetická lišta 610mm s velmi silným magnetem vhodná pro odkládání nářadí. Pojme až liber na palec. Délka lišty 5mm a šíře mm zajišťuje nosnost cca kg.


Pro bezpečné a pohodlné uložení nástrojů na pracovišti. Držák pro nástroje do 5g. Praktická magnetická lišta na nářadí dlouhá 605mm vhodná na uspořádání kovového nářadí ve vaší dílně.


Jednoduše upevníte přibalenými šrouby na stěnu, strop, nosník a máte okamžitě perfektní držák malých nástrojů. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Magnety jsou ukryté v dřevěné liště, nože tak zůstanou ostré.


Nože budete mít v bezpečí a zároveň ihned při ruce. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo nářadí. Nyní je již Solingen mezinárodně chráněné označení původu a registrovaná ochranná známka, která smí být používána pouze na výrobky vyrobené za stanovených podmínek.


Další slevy dílny na Kupi. Vhodné pro uspořádání kovových nástrojů a nářadí. Přípravky na klimatizaci a plničky klimatizací. Uchycení nářadí až do kg.


Magnetická lišta na nářadí

Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí ), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky. Ruční nářadí , vybavení do dílny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky