čtvrtek 22. června 2017

Box na čaj

Box na čaj

Výklopné víko je skleněné s kovovým rámečkem. Jebnotlivé boxy na sáčky mají přesný rozměr balených sáčků. Drevený box vhodný na uloženie čajových vrecúšok i iných drobností. Je vyrobený z dreva (MDF) a ponúkne priestor rozdelený na štyri priehradky.


Box na čaj

Praktický box na čaj , který vám výborně poslouží pro uskladnění různých druhů čajů. Plechový box na čaj s dekorem EVERY DAY s odnímatelným víkem a šesti přihrádkami na sáčky čaje. Box je spracovaný v romantickom štýle a zaujme svojím krásnym spracovaním. Tato dřevěná krabička je skvělou variantou k předání různých dárků, nebo také může sloužit jako úschovna pro Vaše poklady, tajnosti a věci, které nemají své místo. Můžete si vybrat ze dvou barevných provedení.


Do poznámky v objednávce napište, o jakou barvu máte zájem. Cena je uvedena za 1ks. Box na čaj dřevěný 24cm mix barev. O dostupnosti vybrané varianty budete informováni.


Jestli o někom z rodiny, přátel či kolegů víte, že holduje pití čaje, box na čaj pro něj bude opravdu skvělým dárkem. Pokud tedy nevíte, co pro. Aby pití čaje bylo požitkem nejen pro chuťové buňky, ale i pro oči. Z MDF natřeného na bílo, zasklené víko na zaklapnutí. Dopřejte si s řadou CAMPAGNE kouzelnou atmosféru jižní Francie.


Uspořádá více druhů sáčkovaného čaje. Vyrobený z bambusu s okénkem na vrchní straně. Vpředu pěkné kovové kufříkové uzavírání. Alternativně je v krabičce možné uchovávat kávové kapsle nebo pody.


Box na čaj

Celkové rozměry 1x x cm. Velice pěkná krabička na čaj. Krabička má přihrádky. Barva : kombinace hnědá s bílou. Krémová dóza na čaj s bambusovým víkem Premier Housewares Fletcher, 8ml.


Dóza na čajové sáčky cm. Transparentní box na čajové sáčky je rozdělen na oddílů, do kterých přehledně uložíte různé druhy čajů. Máte přehle aniž by bylo nutné box otevírat.


Navíc se stanou pěknou dekorací kuchyně. Jako stvořené jsou pro uchování čaje a kávy plechové dózy. Pro čaje v sáčcích zase slouží krásné krabičky.


Dřevěná krabička na čaj s plechovým víčkem. Drevené krabice na čaj , vhodné na dekorovanie servítkovou a decoupage technikou. Tieto drevené krabice je možno použiť aj ako šperkovnice.


Sme radi, že Vás môžeme privítať na stránke caj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky