pátek 2. června 2017

Horkovzdušný kartáč

Horkovzdušný kartáč se může lišit i počtem různých nástavců. Obyčejné a jednoduché modely mají pouze jediný, pokročilé jich mohou nabídnout třeba i 5. Vybírány by měly být hlavně podle potřeb, které jsou spojené s výsledným účesem. Chybět tak nemusí třeba tvarovací koncovka, praktický plochý kartáč , ale.


Multifunkční horkovzdušný kartáč - vyfénuje a natočí. Díky nastavitelné intenzitě mějte vždy kontrolu nad zdravím vašich vlasů. Máte v koupelně kulmu, fén, žehličku na vlasy, hřeben, hřeben na rozčesávání? Zařízením se kabeláž motá do sebe a vaše ranní úprava vlasů se mění v boj o přežití?


Rotace není automatická, tlačítko PUSH slouží k uvolnění kartáče, aby se při natáčení snadněji uvolnil pramen vlasů. Praktický horkovzdušný kartáč značky ETA kromě funkce kulmování vyniká i teplu odolným pouzdrem. Neutralizuje škodlivé kationty.


Horkovzdušný kartáč

Přeměňuje vlasy v hladké, pevné a ideálně tvarovatelné. Nabízíme horkovzdušné kartáče za skvělé ceny. Ionizační technologie a keramický povrch kartáče dodává vlasům lesk a zabraňuje krepatění vlasů. Kartáč má ergonomický tvar rukojeťi pro snadnou práci. Tlačítko studeného vzduchu pro zafixování účesu.


Otočný kabel a odnímatelný zadní filtr pro snadnou údržbu. Značka BaByliss přináší na český trh nejen úspěšné produkty pro ženy, především vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy a kulmy, ale i novou kolekci úspěšných střihačů vlasů a vousů pro moderní muže. A to pěkně v pohodlí domova. Tři nastavitelné stupně teploty, dvě rychlosti proudění a funkce ionizace vaše vlasy snadno a šetrně natočí. Parní horkovzdušný kartáč dodává vlasům vlhkost a zajišťuje dlouhotrvající výsledky.


Kombinuje sílu fénu a styleru pro dosažení hladkých a krásných vlasů. Valera Turbo Style 603. Jaké jsou výhody kulmofénu Kulmofén 7W je dostatečně v. Ať už vás čeká rande, schůzka či pracovní jednání, kartáč Fenité vám bude praktickým pomocníkem. W, technologie Thermo Control, nastavení teploty, studený vzduch, 3D vysoušecí účinek, systém generátoru iontů, vyhřívané štětiny, 360° otočný kabel, délka kabelu 1. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma horkovzdušný kartáč. Ušetříte tak čas i peníze.


Pro hladké, lesklé a přirozené vlasy. IonizacePevné štětiny pro rozčesávání, pevná keramická žebra pro rovnání a silikonové štětiny pro komfortní používání. Objevte revoluci ve fénování, která přináší šetrnou úpravu a narovnání vlasů – dokonalé řešení pro krásný vzhled. Kulma obsahuje termokartáč s výsuvnými trny a termokartáč s masážními trny, koncentrovanou trysku a cestovní tašku. Turmalínová ionizace pro snížení statické elektřiny, zvýšený lesk a objem vlasů.


Kartáč s kančími štětinami rotuje oběma směry, nerotuje při studeném vzduchu. Vlasy si myji maximálně každý druhý den. S kulatým kartáčem vytvoříte měkké, vláčné vlny.


Termokartáč dodá vlasům při sušení více objemu, plnosti a energie. Pomocí stylingové trysky přeměníte přístroj na běžný vysoušeč vlasů. Díky nástavci si můžete vlasy vyfoukat či můžete použít nástavec na tvorbu loken.


Vám umožní úpravu vlasů, stačí si zvolit požadovanou velikost. Obsahuje bohaté příslušenství a tak se hravě postará io váš účes. Obsahuje také funkci studeného vzduchu pro dokonalou fixaci účesu a dlouhotrvající výsledek.


Rotační kartáč s nylonovými štětinami o průměru mm zaručuje rychlé vysušení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky