čtvrtek 29. června 2017

Vykrajovatka na vanocni cukrovi

Klasická vykrajovátka z pocínovaného plechu patří k jedné z mnoha vánočních tradic, které se zaryli do paměti lidí. Každý rok se navíc objevují nové a nové tvary vykrajovátek, které nezahrnují pouze tradiční vánoční symboly, ale také dopravní prostředky, zvířata nebo květiny. A co zkusit něco nového, třeba razítka na vánoční cukroví? Můžete je použít jak na linecké, tak i na perníčky.


Máte rádi opravdovou neošizenou domácí vánočku, ale vždy se vám krásně upletená pak na plechu nepěkně rozplácne? Pořiďte si formu na vánočku a už se vám to nikdy nestane!

A navíc to ani nikdo nepozná. Originální vykrajovátka na vánoční cukroví a perníčky včetně velkých souprav pro přípravu perníkového betlému, vánočních jesliček a adventních svícnů. V nabídce také razítka na sušenky s vánočními motivy a formičky na čokoládové bonbony a formičky pro přípravu variací oblíbených včelích úlků ve tvaru.


Ať už to první nebo to druhé, máme pro vás spoustu receptů na jednoduché i náročnější vánoční cukroví, ze kterých si jistě vyberete! Využijte vykrajovátka při tvorbě s fimo hmotou, textilní barvou či jako raznice do mýdla nebo tiskátka do keramiky. Stromeček, zvoneček a sněhulák z ořechového těsta s lahodnou krémovou náplní nemají chybu, a přitom je jejich výroba úžasně snadná!


Vytvořte si to nejlepší cukroví na Vánoce. Plnene orechy cukrovi recepty, které budete milovat.

Na cenu postovneho za vice polozek se ptejte predem. Zalezi na zpusobu prepravy a hmotnosti. Pokud mate jakekoliv dotazy, ptejte se predem. Veskere podminky prodeje jsou uvedeny v informacích od prodejce. Prihozem s uvedenymi obchodnim podminkami souhlasite.


Nábytek, dekorace, doplňky a vánoční ozdoby. Santa Claus nás opět překvapil! Tentokrát místo obvyklých dárků přináší… slevy na stylové doplňky, díky kterým budete moci elegantně vyzdobit svůj interiér a připravit ho tak na Vánoce. Vykrajovátka na cukroví jsou nezbytným pomocníkem při přípravě vánočního pohoštění.


Na linecké, perníčky i další druhy vykrajovaného pečiva potřebujete mít v kuchyni kvalitní vykrajovátka, která můžete opakovaně používat. Ve výbavě by Vám neměly chybět klasické geometrické tvary i netradiční kousky, při. Vypichovat můžete tvary z perníkového či lineckého těsta a dalších druhů tužších těst. Práce s vykrajovátky je jednoduchá.


Těsto vyválejte na potřebnou tloušťku, vykrajovátko přiložte ostrou hranou na vyválené těsto a vypichujte tvary jeden vedle druhého a přenášejte je na plech na pečení. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie VYKRAJOVÁTKA NA CUKROVÍ. Souhlas s užíváním cookies : Naše webové stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejímu správnému fungování. Rohlíčky pokládáme na plech s papírem a pečeme na 180° zhruba 10–minut (dle velikosti).


Připravíme si moučkový cukr na obalení a přidáme do něj vanilkový lusk, který podélně rozřízneme a špičkou nože vyškrábneme drobounká semínka.

Ta následně smícháme s moučkovým cukrem. Jeden lusk velmi dobře ochutí. Tradiční linecké cukroví nesmí na vánočním stole chybět. S vykrajovátky DELÍCIA mu letos můžete dát zcela novou podobu – se středy ve tvaru sněhuláka, panáčka, hvězdičky, zvonečku, stromečku a betlémské hvězdy bude opravdu neodolatelné. Nabízíme vám velký výběr VYKRAJOVÁTEK A VŠE NA ZDOBENÍ - vykrajovátka všech druhů a velikostí - na zdobení Královskou glazuru, která se neláme a nedrolí - sáčky na zdobení perníčků - na slepování sladkého pečiva je vhodná Linecká náplň.


Vzhledem ke stari bez zaruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky