čtvrtek 8. června 2017

Domácí zdravé brambůrky

Domácí zdravé brambůrky

Bramborové plátky hážeme do rozpáleného oleje, pozor, brambůrky musí plavat! Smažíme dozlatova, poté domácí brambůrky vytáhneme na ubrousek a necháme okapat. Domácí brambůrky nasypeme do misky a posolíme. Pokud máme rádi paprikové, podle chuti posypeme mletou paprikou (sladkou nebo pálivou) a promícháme. Nezapomeňte po cca minutách plech otočit, případně brambůrky převrátit, aby se lépe propekly a zkřuply.


Domácí zdravé brambůrky

Po - minutách (záleží na druhu trouby) máte hotovo. Brambůrky sesypte do mísy, nechte vychladnout a můžete se do nich směle pustit. Dobré na nich je, že i dětem budou chutnat podobně jako hranolky, ale jsou. Na plech dáme pečící papír a poklademe na něj brambory.


Smažené brambůrky - chipsy - recept: Brambory oloupeme, nakrájíme na cca 2-mm silné plátky nožem, vlnkovačem nebo struhadlem. Vyberte si recept na domácí brambůrky a připravte si chutný a výjimečný domácí brambůrky pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší domácí brambůrky ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty včetně domácí.


Domácí zdravé brambůrky

Na brambůrkách a chipsech občas ujede každý, a když si je uděláte doma, budete mít lepší pocit i zážitek! Usmažte si tedy svoje vlastní a hrajte si s příchutěmi. Brambůrky jsou prostě nenahraditelné a čas od času na nich ujede snad každý. Jestli chceš překvapit obyvatele své domácnosti nebo návštěvu, přichystej oblíbenou klasiku sama.


Nabídneš totiž naprosto luxusní pochoutku, která přitom nebude tak hříšná, jak by se mohlo zdát. Poté už jen pečte domácí brambůrky dozlatova v troubě předehřáté asi na 200°C, nezapomeňte je pravidelně kontrolovat, popřípadě je můžete párkrát obrátit. K přípravě domácích brambůrků můžete využít i jinou zeleninu, fantazii se meze nekladou.


Domácí zdravé brambůrky

Snadné domácí chipsy téměř bez oleje. Vynikající a rychlá svačina nebo chroupání ke knížce a filmu. S minimem tuku a dochucené přesně podle vaší chuti. Redakce Autor Uložit Sdílet Tisk. Doma připravené brambůrky jsou sytější, takže je můžete servírovat i jako předkrm či menší večeři.


Dochutit je lze česnekem nebo kari, nezapomeňte je namáčet do dipu. Jak připravit a ochutit vlastní brambůrky. Na domácí brambůrky nepotřebujete fritézu, ale troubu. V ní je totiž připravíte chutněji, zdravěji a. Tématické fráze: zdravé brambůrky recept na brambůrky bramburky recept bramburky co dnes uvařit k večeři recepty obyčejné recepty jak udelat bramburky neobycejne bramburky domácí česnekové bramburky obyčejný oběd brambůrky na plechu jak se delaji bramburky obyčejné recepty na obed a večeři hrnec na brambůrky domácí.


Jestli je to zdravé , o tom rozhoduje i způsob přípravy. Můžete si brambůrky osmažit, ale také upéct nebo udělat v mikrovlnce. Nejzdravější je určitě způsob pečení, kdy si nemusíte přidávat velké množství oleje. My však doporučujeme potřít brambůrky olivovým nebo řepkovým olejem, které jsou pro nás zdravé.


Piškoty slepíme krémem a dáme do mrazáku, aby se pak brambůrky lépe balily. Rozleželé těsto rozpracujeme a balíme jednotlivé brambůrky , které postupně odebíráme z mrazáku. DOMÁCÍ BRAMBŮRKY ,TYČINKY AJ. Před zabalením slepené piškoty ještě namočíme do rumu s trochou vody.


Zdravé brambůrky recepty, které budete milovat. Přemýšlíte občas, čím nahradit nezdravé smažené chipsy? Připravili jsme pro vás cibulové krekry nabité prospěšnými semínky, křupavé chipsy z kořenové zeleniny (řepu nevyjímaje) i lehounké, a přitom pikantní kapustové plátky. Zapomeňme na nezdravé mastné brambůrky.


Z řepy si připravíme výborné domácí chipsy, které se skvěle hodí jako odpolední svačina, nebo večer k televizi. Halušky z pohankové mouky. Venku se již opravdu ochladilo a nastala doba, kdy ve hodiny se již pomalu stmívá, a proto mnoho z nás rádo tato tmavá odpoledne tráví u televizní obrazovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky