úterý 6. června 2017

Pomalý hrnec crockpot ng 5 7l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Hrnec , l je vybaven elektronickým časovačem - po uplynutí na. Slow Cooker Meals - Duration: 4:40. Tasty Recommended for you. Crockpot SCCPBPP6časovač , , 7L.


Pomalý hrnec CrockPot NG 7l typ SCCPBPP6- Duration: 1:20. Nabízí digitální časovač a solidní výkon 2W. Nový trend ve vařeníPomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů. Hrnce nejsou nafukovací, takže se stává, že musíte jednotlivé přílohy či masa vařit postupně. Pomalé hrnce vaří za vás, není potřeba je hlídat, čímž šetří váš čas.


Jeho velký objem ,litru vám umožní připravit lahodný oběd pro rodinu i vzácnou návštěvu, vejde se do něj totiž až sedm porcí. S pomalým hrncem CrockPot pro vás bude vaření jednodušší než kdy předtím. Disponuje objemem ,litrů a díky tomu v něm bez problémů připravíte oběd i pro několikačlennou rodinu. Svá oblíbená jídla tak můžete vařit v několika snadných krocích.


CrockPot SCCPBPP6představuje nerezový hrnec pro pomalé vaření s objemem , l. Digitální pomalý hrnec Crock-Pot o objemu ,litru nabízí všechny oblíbené funkce Crock-Pot a navíc také digitální časovač, který vám poskytne naprostou kontrolu nad vařením. Funkce automatického udržování teploty se postará o to, že se vaše čerstvě připravené jídlo nespálí, ale přitom zůstane teplé až do doby, než budete mít čas ho sníst. Své uplatnění najde nejen v domácnosti, ale i jako pomocník na chatě či chalupě.


Keramickou nádobu lze snadno vyjmout Celý přístroj se dohromady skládá ze částí - základní jednotky s topením, vyjímatelné keramické nádoby a skleněné poklice s úchytem. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Vaříme v elektrickém pomalém hrnci CrockPot (PDF) zde. Jednoduše do něj jen vložíte potřebné suroviny, zapnete jej a můžete se věnovat činnostem, které máte rádi. Praktická keramická nádoba. Nádoba je přitom vhodná i na pečení a ohřívání v mikrovlnné troubě. Objem , 7l , s vyjímatelnou.


Hrnec 5l (typ CSC026X) je vybaven elektronickým časovačem - po uplynutí nastavené doby vaření se hrnec přepne do režimu udržuj teplé. Podobné fráze na Nejrychlejsi. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Pomalý a multifunkční hrnec ,6l CrockPot CSC024X. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Digitální časový spínač vám usnadní nastavení optimální doby vaření, přičemž zbývající čas se přehledně zobrazuje na displeji. Hrnec má odpojitelný přívodní kabel, přepínač výkonu a displej. Cutting and serving chopping boards.


Storage, baskets, boxes. Provozovatel webu PROFIHEATING s. Baskets for muffins and others. Prodám pomalý hrnec MEDION. Nový,ještě zabalený v krabici,nevhodný dárek. O mně Garance spokojenosti Do dnů nám můžete zboží bez udání důvodů vrátit.


My vám za zboží vrátíme peníze. Dokonalý servis V případě poruchy zboží náš servis odstraní závadu co nejrychleji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky