úterý 27. června 2017

Vysokotlaký čistič makita

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vysokotlaký čistič , wapka, vapka nebo tlaková myčka.


Různé názvy, jeden výrobek. Jde o kompaktní stroj s čerpadlem, hadicí a vysokotlakou myčkou, který je všestranným pomocníkem a každý by si pro něj měl vyšetřit kus místa v garáži. Značku Makita není nutné sáhodlouze představovat.


Mezi řemeslníky patří mezi velmi kvalitní a prověřené. V současné době má kolem tisíc zaměstnanců. Tlaková myčka, vysokotlaký čistič nebo také vapka či wapka, slouží k čištění pomocí silného proudu vody.


Makita HW1je vysokotlaký čistič , který čistí snadno a rychle. Skládá se ze tří základních částí: čerpadla s pohonem, hadice a vysokotlaké trysky. Při výběru vapky se zaměřte na tři hlavní parametry: tlak, průtok vody a pohon. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. To je však jen úzký vzorek činností, ke kterým lze tzv. Jejich možnosti jsou opravdu široké, stejně jako.


Příslušenství pro tlakové myčky BOSCH, Wap Nilfisk, MAKITA , HECHT atd. Uvažujete-li o nákupu tlakové myčky, nebo již nějaký vysokotlaký čistič vlastníte, zcela jistě bude vhodné zamyslet se také nad nákupem vhodného příslušenství. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzia. Vhodný pre čistenie stredne a viac odloných nečistôt - Verzia s čističom terás COMPACT.


Free Shipping Available. Využijete ho pro čištění zahradního nábytku, teras, dlažby, ale použít ho lze také na mytí aut, motorek, jízdních kol a všemožných dalších objektů. Celý popis a technické parametry.


Bohaté příslušenství v ceně. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jak vybrat vysokotlaký čistič.


Tlakové čističe i čističky, tlakové myčky či wapky, to vše jsou názvy pro jeden a tentýž produkt, kterému se věnujeme na této stránce. Jedná se o přístroj, který vám umožní poměrně snadné čištění nejrůznějších povrchů od teras, přes fasádu, bazén až po auto. Mezi hodnotícími kritérii je ve velké míře zastoupena kvalita. Její pojetí může být samozřejmě různé. U spotřebního zboží lze hovořit o typu použitého materiálu nebo kvalitě zpracování.


Míra kvality může být odvoditelná. Triplex čerpadlo s axiálnymi piestami. Automatický poisťovací ventil zamedzuje nízkemu tlaku. Motor indukčné 2-pólový. Vodný filter zabraňuje poškodeniu čerpadla.


Pokud hodláme vysokotlaký čistič nebo tlakovou myčku používat třeba při čištění střechy na domě, bude vhodné vybrat menší a hlavně přenosný a snadno mobilní typ. Naopak pokud plánujeme čistit terasu, bazén, několik vozů a chodníků několikrát do roka, měla by padnout volba na robustnější modely vysokotlakých. Disponuje tlakem 1bar a max.


Je dodáván s početným příslušenstvím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky