pondělí 5. června 2017

Multifunkční hrnec concept

Pravděpodobně však v důsledku takto vysokého příkonu není tento hrnec vhodný pro pomalé vaření, neboť dochází k. Ušetříte peníze za nákup mnoha spotřebičů. Zabere mnohem méně místa. Je vhodný i na chatu nebo.


Co je multifunkční hrnec.

Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Inovativní multifunkční hrnec značky Concept vám dodá inspiraci pro vaření na celý týden. Celkem sedm druhů přípravy pokrmů totiž dokáže pokrýt každodenní nároky na vaření.


A přitom bude stačit jediný přístroj. Mimo funkčnosti po stránce přípravy pokrmů je ale tento. Přidržením tlačítka se čas posune o celých minut.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, fungovat jako pomalý hrnec a hlavně: upéct bábovku. Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec , parní hrnec ani troubu. Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den.


Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Multicooker, elektrický hrnec , chytrý hrnec , pomalý hrnec , všestranný pomocník…seznamte se, toto jsou ekvivalenty pro multifunkční hrnec. Jejich svět není ničím složitým.


Objasníme vám pár základních parametrů, které je dobré znát. Ostatní údaje jsou spíše orientační, případně. Celkem osm druhů přípravy pokrmů totiž dokáže pokrýt každodenní nároky na vaření. Je plně rozebíratelný a nádobu lze umýt v myčce.


Abyste měli dokonalý přehled o vaření, nabízí skleněnou. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Multifunkční hrnec. Detail zboží Klarstein Bristol 6 černý, pomalý hrnec , 3W, litrů. Skvěle vám nahradí pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec , parní hrnec či troubu. S tímto hrncem jednoduše připravíte své oblíbené pokrmy, aniž byste museli kupovat drahé spotřebiče nebo další nádobí. Hrnec zastoupí i fritovací hrnec , parní hrnec , hrnec na vaření rýže, gril a pánev.


Součástí příslušenství je forma, ve které můžete upéct chleba, dezert nebo uvařit paštiku a mřížka pro vaření v páře. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Multifunkční hrnce, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce Concept. Nádobí do mikrovlnné trouby) Hodnocení produktu: ().

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky