čtvrtek 8. června 2017

Lucerny dekorace

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dřevěné a kovové lucerny. Líbí se vám lucerny jako dekorace ? Vsaďte na klasické a jednoduché svítilny, kde světlo vytváří teplý plamen svíčky. LUCERNY - dekorace -hanak.


Kovová lucerna-červená.

Porovnat(0) Seznam přání. Oheň je jedním ze čtyř přírodních mocných živlů. Není divu, že si ho člověk přinesl do své domácnosi a využívá jeho síly a energie.


Lucerny , lampy, svícny, svíčky. Blahodárné teplo, uklidňující světlo a romantickou atmosféru, kterou. A to především ve večerních hodinách či zimních časech.


Krásná lucerna Mykonos umožňuje zapálit až svíček ve tvaru válce, v jednom jediném svícnu. Skvěle vynikne v jakémkoliv interiéru, působí jako okouzlující dekorace a zároveň chrání váš domov před vznikem požáru. Nádherná dekorace do každého interiéru i super dárek!

Výška: 20cm Cena 26Kč bez DPH 22Kč. Atraktivní sestavy luceren vhodných nejen na zahradu. Doplňky a dekorace na 4home. Dále jsme zařadili do našeho sortimentu dekorační umělé koberce a krásné sošky a dekorace z makedonské kameniny.


Kliknutím zde si můžete prohlédnout kategorii Novinky. Na úvodní stránce máme jen malou ukázku z našeho sortimentu, kompletní nabídku produktů naleznete v jednotlivých kategoriích. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.


Nádherné lucerny z různých materiálů patří v poslední době mezi nejžádanější bytové a zahradní dekorace. Kouzelná lucerna potěší každého, kdo má rád uklidňující světlo a teplo svíček. Můžete si vybrat lucernu. Romantické lucerny na svíčku s nádechem Orientu skvěle doplní nejen váš interiér, ale mohou být i stylovou dekorací pergoly, altánu či terasy. Stanou se ozdobnou dekorací každého prostoru, který rozzáří svým nádherným plápolajícím světlem, které vytváří orientální vzory.


V naší nabídce najdete nejen lucerny. Dokážou vytvořit v domovech útulnou a romantickou atmosféru. Jsou rovněž skvělým dárkem, jež obdarované jistě potěší. Velké dřevěné dekorační lucerny , ale i maličké lucerničky dokáží hotové zázraky. Zkuste to taky a vyzdobte si svůj domov krásnými kousky, které přesně zapadnou do vašeho stylu.


Svícny ze dřeva a skleněných svícnů stylizovaných jako starobylé lucerny mohou být originální výzdobou každého elegantního interiéru.

Stolování a servírování Talíře, ubrousky, prkénka. Světelné dekorace Svíčky, lucerny , řetězy, LED. Bytové doplňky Vázy, zrcadla, košíky, úložné boxy. Pěstování a péče o květiny Aerária, květináče, zápichy. Balení dárků Balicí papíry, jmenovky, přání.


Pro děti Pro holky, pro kluky. Roztomilý, roztomilý strážce dveří večer rozsvítí dvě lucerny. Originální dekorace na zahradu, terasu či balkon.


Nebo také na podlahu u vstupních dveří. Navržena velice detailně a ručně malovaná. Orientální lampy, nábytek a dekorace , ručně vyrobené přímo v Maroku. Dekorace je vyrobena z umělého kamene.


Extravagantní osvětlení a nábytek vhodné do moderního interiéru a exteriéru. Nabízíme venkovní i interiérové lucerny , stylové i romantické svícny nebo romantické vonné svíčky. Vytvořte si doma dokonalou atmosféru.


Svícny a lucerny máme u nás obzvlášť rádi, proto jsme do této kategorie vybrali samé stylové kousky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky